Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem bez szkoły

bez szkoły!

Polecane posty

Gość blackcat
całe szczęście, bo koleżanka szuka porządnego faceta a nie takiego co chce ją tylko bzyknąć...

Gość bez szkoły
to nie wypowiadaj się w tym temacie,bo przypominam,że założyłam go ja-nie wykształcona!!!!

Gość bez szkoły
można pisać z laską na kafe hehe

Gość Artefakt_Diabła
dziewczyny!!! ignorowac hamów i tyle! szkoda na nich czasu i energii. a dlaczego mowisz ze z twoich klimatow nie da sie kogos znalezc? co to za klimaty?

Ściema. 1.Podałam stronkę z 3 szkołami podstawowymi dla doroslych w Twoim mieście = zbyłaś to milczeniem. 2.Jak to możliwe, by ktoś bez podstawówki nawet interpunkcję miał w jednym paluszku, nie wspominając już o ortografii, której tylko można pozazdrościć. ;) Wiesz co? Tak się nie robi. :(

Gość bez szkoły
chodzi mi o chłopaków bez szkoły,większość to obiboki,palą i piją:(a ja bym nie chciała,staczać się na dno z takim...oczywiście nie każdy bez wykształcenia taki jest,ale ja innych nie znam

Gość Artefakt_Diabła
akurat interpunkcji i ortografii ucza we wczesniejszych klasach

Gość bez szkoły
jeśli chodzi o gramatykę,to nie trzeba mieć studiów i dyplomów!To,że nie mam wyższego wykształcenia,nie znaczy,że jestem głupim głąbem!Wiele mnie życie nauczyło i dla mnie to dalej jest szkoła życia i przetrwania,ale postanowiłam zmienić coś w swoim życiu,bo nie chcę popełniać błędów moich rodziców.

Gość bez szkoły
baboja-nie wypowiadałam się na temat linka,bo jeszcze nie czytałam,co tam jest i czy coś znajdę ciekawego!chciałam tylko wiedzieć,czy miał ktoś do czynienia z takową sytuacją?!Przykro mi,jeśli uraziłam Was,bo piszę bez błędów a nie mam szkoły!!!