Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda19stka

Chyba zdecyduje się na dziecko!!!!!

Polecane posty

Gość magda19stka

mam tak silny instynkt macierzyński nawet nie potrafie tego opisac.czasem są takie dni ze jestem zła na cały świat ze nie moge jeszcze miec dziecka. nie moge rozmawiac z młodymi matkami bo tak im zazdroszcze az mi sie łzy pokazuja. walcze z tym juz ponad rok i nie przechodzi.

Gość magda19stka
tak myslałam ze nie zrozumiecie, zrobicie ze mnie idiotke. moze źle napisałam ten pierwszy post ale myslałam ze ktos ze mna porozmawia. ale w takim wypadku ide spać pa

dobrze jej wyskoczyła sama jesteś głupia. dziewczyna ma 19 lat dopiero to co ma sobie machnąć dzieciaka bo tak chce? A posiadanie zwierzątka stłumi jej instynkt macierzyński, bo będzie miała kim się opiekować.

Gość Lektorkaaa
Do nauki głupia!

Gość _Misiek_
Jesteś dorosła i nie musisz "z tym walczyć". To przychodzi samo w odpowiednim czasie i dotyczy to zarówno kobiet jak i facetów. Chcieć to móc, byle by była możliwość zapewnienia odpowiednich warunków aby to urzeczywistnić. Głowa do góry.

Gość Magda19stka
martwa natura czy ja nazywam cie idiotką? troszke kultury i jak cos to mam psa i kota

Gość Magda19stka
całe kafe:O i wy mi tu mówicie o dorosłosci odpowiedziałnosci. a sami jestescie tacy dojrzali ze nie przeszkadza wam to obrazac innych

Gość hjjluuuuuuhkkh

Gość sinthias
Zazdroszcze ci tego instynktu. Ja mam 24 lata i ciagle nie chce miec dziecka. Nie sadze tez, ze zmieni sie to za pare lat :( A jestem mezatka juz 2 lata i moglabym miec dziecko juz dawno.

Gość dfghfg
pewnie jeszcze nie masz odpowiedniego mezczyzny no i srodkow na zycie, dziecko wiec nie pakuj sie w to ale moze pomysl zeby dorabiac sobie jako opiekunka do dziecka?:)

Gość jak masz z kim
Jak masz z kim,to zrób sobie dziecko,ja żałuje,że jeszcze nie mam dziecka a mam już 28 lat,mam meża ale przekonałam się rok po ślubie,że on nie nadaje sie na ojca!!Teraz już wiem,że nie ma na co czekać,więc do roboty! Powodzenia

Gość magda19stka
mam odpowiedniego faceta. jestesmy razem ponad 3 lata i wiem ze bedziemy dalej, on ma 24 lata i pracuje

Gość upupuppppppppppppuuuuuuuup