Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XSAAAZ

POMOCY FACET RAK!!!!!! ktos ma tego typa!!!!!!!!?

Polecane posty

Gość XSAAAZ

Nie potrafie go zrozmiec! na poczatku byl romantyczny , mily , mowil o milosci itd,, troszke mine to kurzalo ,, a teraz zamilkl , jak sie nei odzywam to pisze i ma pretensje ze milcze, jak pisze dzwonie, to nie ma czasu itd.. no nie rozumiem typa, chyba mu juz na mnie nie zalezy, macie tez tak? kto ma faceta raka .. POMOCY!

Gość haha tez znam takiegoD

Gość XSAZ
Napiszcie cos

Gość Ja mam większy hardcore
bo mam SKORPIONA

Gość XSAZ
Jutro z nim zrywam , juz nie wyrabiam

Gość ja mam faceta co ma raka
ale nie wiem czy konkretnie o to ci chodziło dziecko. Problemów nie masz innych?

Gość XSAZ
Co mi radzicie? rozmowy nei pomagaja, qrwa nic nie pomaga!zazdosny jest na maxa , ciagle sie obraza i sobie cis wmawia, i sie nei odzywa,nie wyrabiam, choc bardzo m na nim zalezy ale nie moge, a moze on kogos ma , ja juz sama nie wiem

Gość XSAZ
O ZNAK ZDOIAKU! myslisz ze o chorym czlowieku tak bym pisala, czytaj uwaznie!

Gość dziewczę skorpionoie
Mogę ci pomóc, ale musisz mi odpowiedzieć na dwa zasadnicze pytania: 1) Znasz angielski (przynajmniej w stopniu średnio-zaawansowanym; lepsza znajomość byłaby tu jedynie bonusem)? 2) Możesz mi podać dokładną datę (czyli dzień, miesiąc i rok), godzinę (najlepiej co do minuty – taką, którą ma/miał w książeczce zdrowia dziecka) i miejsce urodzenia (tj. miasto w którym znajduje się szpital w którym przyszedł na świat)? Info. dostaniesz po angielsku, stąd moje pierwsze pytanie do ciebie. Jego znak zodiaku – tu akurat rak – to nie wszystko. Każdy z nas ma swoje tzw. słońce, księżyc i ascendent. Rak jest zaledwie jego słońcem, ale jeśli inne znaki zodiaku w jego księżycu i ascendencie dominują cechy raka, może się zachowywać inaczej niż przewiduje jego znak zodiaku. (Np. osoby, które mają w ascendencie skorpiona, są gorsze od zodiakalnych skorpionów.) To jak? Chcesz spróbować?

Gość tezz
pomocy ja mam raka kobiete no no no trudno ja zrozumieć!!!!

Gość tezz
XSZ..... spod jakiego znaku ty jestes?

Gość Artefakt_Diabła
ja jestem rakiem i jestem wyjebana w kosmos! reszta swiata to nudziarze ale nie ja ha ha! stereotypy...bleah

Rak... ściemniacz i kombinator.Przynajmniej ja takiego znam.O ile wogóle znak zodiaku ma tu coś do rzeczy.Chyba obie po prostu trafiłyśmy na takich facetów.A że to był akurat rak...to jest chyba najmniej ważne.

Gość dziewczę skorpionie
XSAAAZ to jak, jesteś tu jeszcze? Wiesz, bo ja będę zaraz uciekać do swoich obowiązków, więc muszę wiedzieć czy jesteś nadal zainteresowana, czy może sobie już odpuściłaś temat?

Gość A ja mam pierdolniętego
BARANA a sama jestem STRZELCEM i za chuja nie mozemy się dogadać 😡 A to już drugi raz kiedy jesteśmy razem bo po 6 miesięcznym rozstaniu znowu do siebie wróciliśmy. Miało być tak inaczej bo niby oboje sie zmienilismy a tu wielkie gówno 😡 . Juz nie wytrzymuje z tym PADALCEM 😡

Gość tezz
raki zamiast chodzić do tylu to one wbrew natury chodza w bok ha ha