Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kicia5341

Spozna sie okres

Polecane posty

Gość kicia5341

Witam. Ostatnia miesiaczke dostalam 11 lipca, jeszcze wczesniej 13 czerwca. Powinnam juz dostac, a spoznia mi sie. Wspolzyje z chlopakiem bez zabezpieczenia, ale w trakcie dni plodnych uzywalismy prezerwatyw. Kilka dni temu, 13 sierpnia zrobilam test ciazowy i wyszedl wynik negatywny. Co moze byc powodem spozniania sie miesiaczki? Dodam, ze miesiac temu bylam nad morzem, wiec zmiana klimatu, a poza tym bylam chora. Z gory dziekuje za odpowiedz.

Gość kicia5341
tak, ale w dni plodne uzywalismy prezerwatyw, test negatywny, a poza tym mam objawy PMS

Gość kicia5341
mam ostatnio bardzo duzo stresu. czy przez to tez moze sie spozniac okres? martwe sie tym, ze go nie mam, poza tym niedlugo mam wazny egzamin.

Wyjazdy nad morze (zmiana klimatu), choroba i stres wpływają na długość cyklu. Może więc być tak, że spóźni się ... Niestety test negatywny nie daje 100% pewności. Zrób test jeszcze raz, jeśli w ciągu najbliższych kilku dni nie dostaniesz okresu - a w obu przypadkach idź do ginekologa. Tak czy siak - głowa do góry, wszystko będzie dobrze:) Pozdrawiam!:)

Gość ciotkaklotka25
jak masz dużo stresu to skad wiesz kiedy masz dni plodne i nieplodne. to wrozenie jak z fusow, byle maly stresik i zmiana pogody i juz moga sie one przesunac;/ stosuj lepsze zabezpieczenie, bo to jest prawie takie jak żadne - loteria.

Gość kicia5341
wiem, kiedy mialam plodne, bo obserwowalam sluz i mierzylam temperature.

Gość kicia5341
zrobilam drugi test ciazowy, wynik negatywny, a chwile pozniej dostalam okres:)