Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Darko29

Rozkosz We Dwoje

Polecane posty

Gość Darko29

Jesteśmy sami u Ciebie w pokoju. Nie słychać żadnych dźwięków poza naszymi przyśpieszonymi oddachami. W powietrzu czuć tylko zapach naszego pożadania, które z minuty na minutę zagęszcza erotyczną atmosferę. Masz na sobie rajstopki, jedwabne majteczki, spódnieczkę zapinaną na zamek, białą bluzke i stanik. Całuje Cię namiętnie, czujesz jak mój zwinny języczek pragnie zapoznać się z Twoim. Wypełniam nim Twoje usta. Pragnę wdychać Twój oddech, jego zapach rozpala moje zmysły. Moje ręce wsuwają się pod bluzkę i rozpinają stanik. Twoje piersi są już wolne. Oplatam je dłońmi, czuję jak jędrnieją, czuję jak suteczki twardnieją Ci z podniecenia... Masz ochotę na część dlaszą? Zapraszam na maila

Gość Ladnie piszesz ale powiedz
mi jedno..co Ty tu robisz niemalze kazdego ranka?? Nie masz kobiety?

Gość Darko29
Zgadłaś :), naprawdę CI się podobało? Masz ochotę na ciąg dalszy? Proszę napisz do mnie maila. Pozdrawiam serdecznie Darek

Gość pieprzysz jak potłuczony
Takie opowieści może wydalić jedynie spragniony onanista, który nie dotykał kobiety.

Gość beaver feaverr
Niestety, nawet Mickiewicz pisał poemy, a nie poruchał sobie tej której chciał. A tu jakiś stulej pisze wypociny i ma nadzieje, że załapie sie na darmowe dymanie? żenada i desperacja...