Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nigdywiecej666

czy moglam zajsc w ciaze?

Polecane posty

Gość nigdywiecej666

witam was kobietki ! wczoraj w nocy kochalam sie z moim facetem. pierwszy raz byl taki klimat i w ogóle - najpiekniejsza noc w moim zyciu ale oczywiscie cos musialo sie zepsuć ... pękły 2 prezerwatywy [ durex ]. On poleciał do sklepu po nowe opakowanie.. kochaliśmy się i dostał wytrysku. Gdy 'wyszedł'ze mnie okazało się że prezerwatywa pękła i troszkę spermy na pewno wylądowało we mnie [ piszę TROSZKĘ gdyż na łożku było tego strasznie dużo ] . Wczoraj się kochaliśmy,a przedwczoraj skończył mi się okres . Czy jest duże prawdopodobieństwo że zajdę w ciążę ? pozdrawiam .

Gość roki500
myśłę że nie były to dni płodne więc małe prawdobodobieństwożębyś była w ciąży

Skoro sperma dostała się do twojej pochwy, to pewne prawdopodobieństwo zajścia w ciążę istnieje. Całkiem duże. A swoją drogą to twój facet chyba nie umie posługiwać się prezerwatywami, skoro pękły mu trzy pod rząd.

Gość roki500
kochana wejdz sobie na tą stronkę i sprawdz sama będziesz spokojniejsza

Gość roki500
daj znać jak tam z obliczeniami tych dni płodnych

Gość nigdywiecej666
wyszło że nie płodne ... facet poleciał do lekarza po recepte na escapelle ale powiedzieli mu że bez sensu i nie ma możliwości że zajdę w ciążę ... nie zmienia to faktu że będę się stresowała do nastepnej miesiaczki - taki charakter... :(

szanse prawie ze zerowe ;) wiec glowa do gory ;) zrob ewenteualnie test ale raczej na dzidzie brak szan :)

Gość zrob test jak nie dostaniesz
okresu, szanse małe ale zawsze są, w totka tez są małe a wygrywają ;) i niech facet nauczy się zakładać gumki, bo to była wina złego założenia.