Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tomcioszek

kolejny facet, który

Polecane posty

jak wypije kilka piw, to mysli ze wszystkie laski sa jego facet, 35 lat , po rozwodzie ja siedze przy stoliku z kumplem i jego dziewczyna on sie dosiada, kulturalnie przedstawia sie , mowi ze szuka laski do..., po kolejnych piwach pyta sie mnie czemu nie wyrywam, ja mu na to ze nie musze podrywac, nalegał zebym mu poderwał laske. W sumie nie musiałem bo rzucał sie na wszystko co sie ruszało sytuacja: po 2 piwach wlaczyl mi sie schemat ta tanczenie, tancze , obok 2 laski (małolaty) wymiatają , pytam sie go czy je chce , on: ze nie bo to dziwki, kurde laski moze zbyt wyzywajaco ubrane i mlode, ale ocenił je bardzo szybko to tancze sobie dalej obok nich , w pewnym momencie przysunela sie i dotkneła mnie , po czym oddalila sie tanczyc , hmm pomyslałem sobie , \ myslała ze kilka usmiechow z jej strony i bede wciskac jej jakis bajer tanczylem i zrobiłem to samo co ona mi, odwdzieczyla sie spojrzeniem i usmiechem, po kolejnych kilkunastu minutach podeszla i chciała zagadac zaczela od słow "ej" i na tym sie skonczylo, uciekla hah , narobilem jej ochoty na poznanie pozniej zjawiło sie 2 kolesi w pseudo dresikach i miałem je z głowy a moj nowy towarzysz ? startował do nich ale jak sie pytałem czy mam mu pomoc to twierdził ze to dziwki eh kilka piw i wszystkie są jego, całował wszystkie laski po rekach koniec: ja poszedlem do domu , on zasnal przy stoliku