Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo chce zmienic firmę

Yves Rocher ......

Polecane posty

Witam! Czy któraś z Pań korzysta z kosmetyków tej firmy? Jakie są wasze opinie?

Gość maria 11
...od lat... nie odpowiadaja mi wody, mają nietrwały zapach parę kremów sobie chwalę ale cudów się nie spodziewaj, firma jak każda inna

dzięki za opinię. Ja właśnie szukam zupełnie czegoś odmiennego od kosmetyków typu vichy którymi jestem zawiedziona kompletnie!!! Spróbuję, chodzi mi właśnie o kremy.

Gość irnueb5
ja używam i jestem zadowolona co do wód toaletowych to faktycznie nietrwałe, ale jedna która wyjatkowo mi sie podoba jest bardzo trwała -evidence poza tym uzywam serii rumiankowej pure camille - szczególnie przypadł mi do gustu zel do mycia twarzy, uzywam też serii nutri specific - tonik jest rewelacyjny - taki gesty i niesamowicie nawilzajacy, a kremu na dzień to z serii active sensitive ogólnie uzywam raczej tylko tych kosmetyków (z yves rocher) z innych firm mam ulubiony balsam, puder tusz itp

a jakiś krem bardzo intensywnie nawilżający i natłuszczający znajdę? Mam okropnie suchą i łuszczącą się skórę. Ostatnio już smaruję się na noc oliwą bo kremy nic mi nie dają te które mam.

Gość irnueb5
ja ogólnie mam suchą skórę i baaardzo wrażliwa dlatego kosmetyki z yves rocher które wczesniej opisałam podchodzą pod moje potrzeby, szczerze - innych nie znam - nie jestem az takim ekspertem od produktów tej firmy, ale radze ci podejść do jednego ze sklepów yr a panie sprzedawczynie napewno ci coś dobiorą :)

:) To dzięki za informacje. Widzę że skórę mamy podobną. Pozdrawiam serdecznie!

Gość irnueb5
powodzenia, obyś dobrze dopasowała sobie kosmetyki :)