Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaczuszka z zółtą pupką

Otarta, podrażniona, spuchnięta pochwa

Polecane posty

W piątek poraz pierwszy od dłuzszego czasu uprawialm seks z moim facetem. Niestety od piatku moja pochwa jest spuchnięta nabrzmiala i podrazniona. Nie wiem juz co robic. Po kazdej kapieli smaruje ja wazelina ale nie pomaga. Do lekarza wstydze sie isc z tym problemem bo pomysli ze nie weiadomo jak sie "rznelam". Dziewczyny znacie jakies domowe sposoby na otarta pochwe? czy tylko mnie to dotknelo?

podnosze!

Gość ddadhnjksa
może nie smaruj jej wazeliną, bo wazelina ma działanie podrażniające. moze lepiej jakaś oliwką dla dzieci na bazie oleju roślinnego (chyba bambino jest taka, bo inne są na bazie oleju parafinowego wiec praktyucznie to samo co wazelina) albo jakis krem do cery wrazliwej. mysle ze to ta wazelina moze byc tez przyczyną ze ciągle szczypie i boli

Dziekuje- mam oliwkę johnsona. Jak nie pomoze to wysle faceta po cos do apteki w koncu to jego wina

Gość w temacie
kup clotrimazolum - kosztuje kilka zł, a napewno pomoże

Gość Egocentryczna
Ja polecam krem nivea na podrażenienia. Ten zwykły, w niebieskim pudełeczku.

Nie swędzi mnie jest tylko podrażniona, czerwona i otarta :( nasmarowalam kremem nivea i jest troszke lepiej

Gość kdkdkdd
Co za pomysł smarowanie kremem albo wazeliną!!!!! Kup sobie rumianek, vagosan, a najlepiej tantum rosa do irygacji. I zostaw na litośc tą wazelinę!!!

juz za pozno :( posmarowalam zwyklym kremem nivea i troche weszlo do srodka. co teraz bedzie???

o seksie nie am mowy.Chyba bym padla z bólu. Poza tym pogniewalam sie na swego faceta bo on mysli ze ja przesadzam

Gość 100 zadowolona
na temat swedzenia to jest cos okropnego... Jak pojawia sie cos takiego to tylko do lekarza po maść. mialam to i wiem, tez wstydzilam sie wtydzilam i sama sobie narobilam. Meczylam sie z tym 1,5 miesiaca. Moj partner wyjechal na miesiac do pracy a j jeszcze tego nie wyleczylam. Pozniej po takiej dlugiej przerwie w stosunku. Moja cipkaa stala sie podrazniona cale scianki czulam jakby byly zdarte. Pragnelam sexu a nie moglam lzy cisly sie do oczu. teraz znowu pojechal pragne go ale boje sie jego rozmiarow mam paleczke do obrobienia eheh oj mam

Gość zdrowa pipka
moze te swedzienie i podraznienie to nie twoja wina tylko partnera.....moze on jest zakazony grzybem....Najlepiej w takich przypadkach isc do lekarza a nie leczyc sie domowymi sposobami!!!!

Gość gość
Bo może za długo i za mocno się huśtałaś na grzmocie i dlatego albo w końcu twój chłopak cię zasiurał