Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalia.

POMOCY.Okres mzoe sie spozniac przez alkohol i papierosy? błąd testu ciazowego?

Polecane posty

Gość Natalia.

Mam 15 lat. 3 tyg. temu pierwszy raz współżyłam chłopakiem. Zaznaczmy ze wczesniej bylam dziewica. Kochalismy sie bez zabezpieczenia. Chlopak twierdzi ze nie mial chyba wytrysku, ale mi okres sie spoznia 2 tyg. W tym czasie zauwazylam na majtkach bardzo duzo sluzu. Przeczytalam w internecie ze duze ilosci sluzu sa wydzielane w pierwszych tyg ciazy gdyz szyjka macicy musi sie zamknac. Zrobilam sobie test ciazowy i wyszlo ze nie jestem w ciazy. Ale przeczytalam tam ze ten test powinno sie robic w dniu kiedy spodziewana miesiaczka sie pojawi albo kilka dni pozniej. czy to ma znaczenie? a jesli okres sie spoznia to mozliwe ze przez papierosy i alkohol? od miesiaca pale. nigdy wczesniej nie mialam kontaktu z papierosami. alkoholu tez nigdy nie pilam w takich ilosciach jak ostatnio. czy to moze miec wplyw na okres?

na Twoim miejscu nie pocieszala bym sie zbytnio papierosami i alkoholem jako powodem spoznionej miesiaczki. wspolzylas bez zabespieczenia co za tym idzie mozesz byc w ciazy. zrob test po 2 tyg wykryje ciaze

Gość truskawka z cukierem
na pewno jestes w ciązy...alkohol i papirosy nie opóźnia okresu....swoją drogą to ''niezła'' jestes :O...masz 15 lat a się bzykasz i to bez zabezpieczenia,palisz i pijesz :O:O...lepiej poinformuj chłopaka ze zostanie tatą..

Gość Natalia.
Moj chloapk wie o wszytskim. ale skoro robilam test ciazowy i wyszlo ze nie jestem w ciazy to chyba nie jestem. jakas pomylka testu?

a ile dni po stosunku robilas test?sa testy ktore po 6 dniach od zaplodnienia moga wykryc ciaze.pokkreslam od 6 dni po zaplodnieniu a nie od stosunku.nie zawsze w ten sam dzien dochodzi do zaplodnienia

Gość Natalia.
3 tyg po stosunku.