Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiczek-27-Łysiejący

Najpierw mam inwestować we własne mieszkanie czy w przeszczep włosów?

Polecane posty

Bo muszę dokonać wyboru. Waszym zdaniem na dzień dzisiejszy byłbym dla dziewczyn bardziej atrakcyjny z mieszkaniem czy z włosami po przeszczepie? Co najpierw wybrać?

Gość MAriusz BHP
byłbyś bardziej atrakcyjny gdybyś odszedł od kompa i wyszedł z domu poza tym kum mieszkanie, włosy sobie odpuść i gol się na 3 mm pomogło?

Gość bidulinka
jeżeli przeszczepisz sobie włosy będziesz atrakcyjny fizycznie jeżeli kupisz sobie mieszkanie będziesz miał gdzie mieszkać i domyślam się że będziesz bardziej samodzielny PS. nie masz żadnych cech którymi mógłbyś przyciągnąć dziewczynę poza włosami i mieszkaniem?

Gość a mówią że wczesnie
łysiejący mężczyźni to ogiery tryskające testosteronem jak widać nie zawsze :D

Ale nawet jak się ogolę na zero, to i tak będzie jednak widać, że łysieję. Chcę w końcu stać się prawdziwym podrywaczem i być atrakcyjnym dla pięknych kobiet, a takie mają wymagania. Przeciętną mógłbym mieć, ale dla mnie posiadanie pięknej kobiety to jeden z elementów w życiu, jeden z synonimów sukcesu, do którego dążę

hahahhaha atrakcyjność to coś zupełnie innego lepiej kup mieszkanie zawsze to jakas inwestycja co 5 polak jest łysy

Gość tomek mam na drugie
stary-kupuj mieszkanie. Naprawde łatwiej bedzie ci o podryw jesli bedziesz mial gdzie dziewczyne zaprosic. A co do czupryny-zgól sie na krótko i tyle. Mam kumpla-23 lata, zakola straszliwe, nosił długie wlosy i zasłaniał czoło. Ostatnio sie zgolił na krótko i laski za nim biegają. Pomysl o tym i tyle.

Ja nie mam tylko zakoli. Mam łyse kółko i praktycznie cały przód przerzedzony

No to tnij na jak najkrócej i tyle. Co za problem? Ja sam wiem ze w przyszłosci bede łysy jak mój ojciec dziadek etc etc i planuje po prostu sie wtedy zgolic na krótko (3 mm) albo nawet na łyso. A jak bede miał kaprys to nawet cos sobie wytatuuje z tyłu ;) wazne zeby sie fryzura nie przejmowac-dla dziewczyny i tak wazniejsze jest to czy jestes pewny siebie, czy potrafisz dostarczyc jej wrazen jakich niedostarczy jej zaden inny facet (a musisz po prostu pamietac ze to ty jestes najlepszy) i tyle.

Tak, tylko na razie interesowały się mną raczej przeciętne kobiety, a nie one są moim celem w życiu

Gość ...........oj............
jestem zażenowana Twoim myśleniem:O mierz siły na zamiary

Niestety brzydule, grubaski i samotne matki mnie nie interesują. Nie jest to moja wina. Ja chcę mieć piękną kobietę i zrobię wszystko by taką mieć :D

Gość no to sorki
ale żeby mieć śliczną dziewczynę to musisz mieć mieszkanie, samochód, dobrą pracę, włosy i pewnie jeszcze coś pod tymi włosami - np rozum.

Wszystko w swoim czasie

Spoko-piękne kobiety tez nieraz sa samotne własnie dlatego ze sa piekne. Mam kolezankę-no sliczna po prostu i była sama. Kazdy koles jakiego poznawała traktował ją na zasadzie stereotypu piekna=głupia i zalezało im tylko na seksie. Teraz ma chłopaka-jak na nich patrze to dochodze do wniosku ze swiat naprawde jest dziwny ale koles ma nadwagę(taki misiek z niego i to nie sa miesnie tylko tłuszcz), nie umie pic (bozesz to tej pory pamietam jak go taszczylismy przez całe miasto) jest strasznie spokojny (bo z tzw dobrego domu tak go rodzice wychowali ze tanie wino to on widział u zuli pod sklepem) i głowe ma ogoloną na zero. Słownie zero. (nie jest dresem ubiera sie normalnie)

Rzadkie przypadki. Piękne kobiety mają przede wszystkim wymagania

Gość DZIECKO DROGIE
fantazjujesz chłopcze Twoim problemem nie jest łysienie , zapewniam ciebie Dla kobiety jest ważny wygląd zewnętrzny również, ale facet jest najseksowniejszy wtedy kiedy potrafi kobiecie zaimponowac swoimi wiadomościami na temat świata ... a ty niestety masz pusto w swojej malutkiej makówce, więc zamiast wypisywać takie androny tutaj weź do ręki książkę ..., przyjemnej lektury życzę ;)

Źle. To brzydcy faceci boją sie podejsc do pięknej kobiety myslac ze ma wymagania. Dla lasek licza sie inne cechy drugiej osoby niz dla nas. One inaczej troche patrza na swiat i najprzystojniejszy koles jesli jest idiota jest skreslany i tyle.

Na prawie sam charakter to patrzą jakieś przeciętniary :D

wiesz co? Własnie udowodniłes mi dlaczego żadna sensowna laska z tobą nie chce być. Jestes cholernie ograniczony w pogladach, patrzysz na kobiety przez pryzmat tego co sam czujesz i myslisz a to chyba najwiekszy bład jaki moze zrobic facet. Chocbys miał na głowie warkocz czy dredy a włosy silne ze samolot mógłbys na nich utrzymać to zadnej sensownej dziewczyny nie znajdziesz. Bo Te sensowniejsze potrzebuja kogos wiecej niz zakompleksionego idioty bez jakiegokolwiek dośwadczenia. Trzymaj sie i rób co chcesz-mysle że jako osoba niereformowalna i bez szans na zmiane znajdziesz sobie w koncu w akcie desperacji jakąs sliczna grubaske której spieprzysz zycie.

Od kiedy brak doświadczenia w seksie jest wadą? Jestem inteligentny, wykształcony, dobrze zarabiający i po prostu chcę kobiety wyjątkowej. Mam swoje wymagania i nie zamierzam ich obnizać

Hehe-wyglad zmieniłem-tak jest wazny ale nie tak jak np dla nas. One przedewszystkim chcą by facet była facetem-dominujacym, silnym, pewnym siebie w kazdej sytuacji, kiedy trzeba opiekunczym a nie ciotą użalajaca sie nad swoimi kompleksami i marzaca i modelce. Co byś zrobił gdybyś spotkał dziewczynie o idealnym charakterze ale wygladajaca jak tucznik? Jako facet z wymaganiami oczywiscie dałbys sobie spokój. Widzisz-laska by sie zastanawiała.

Prawiczek-27-Łysiejący-czy ta inteligencja przejawia sie w pytaniu czy "Najpierw mam inwestować we własne mieszkanie czy w przeszczep włosów?" Masz wymagania i nie chcesz ich obnizac? OK. Tylko nie biadol ze nie mozesz nikogo znaleśc. Znam kilka dziewczyn co maja wymagania-cholernie brzydkie sa i wymaganiami tłumaczą brak faceta.

Tomek nie po to tyle się uczyłem, nie po to do czegoś doszedłem, nie po to inwestowałem w swój wygląd, nie po to myślę o przeszczepie włosów by wiązać się z jakąś panienka co wygląda jak niezbyt urodziwa zakonnica :P

ok ok :D rób przeszczep, czy tam inne operacje plastyczne ;) Zapewne fryzura jest jedynym powodem dla którego odpowiednia kobieta jeszcze nie zemdlała na twój widok :D powodzenia :)