Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrotka2345678

jestem nieodpowiedzialna i boje sie o ciaze

Polecane posty

Gość stokrotka2345678

mozecie o mnie pisac co chcecie, nie przejmuje sie na serio. nic gorszego niz to co mnie spotkalo w zyciu juz mnie nie spotka wiec prosze zostawiam pole do popisu. tym ktorzy chca mi pomoc z gory dziekuje.. wiec uprawialam kilka razy sex bez zabezpieczenia w tamtym miesiacu. powinnam dostac okres kolo 10 sierpnia. do dzisiaj go nie mam. robilam test 14 sierpnia, wynik negatywny. wczoraj kochalam sie rowniez bez zabezpieczenia. czy mozliwe jest ze jestem w ciazy mimo nieplodnych dni i negatywnego wyniku na tescie?

no niestety istnieje taka mozliwosc :( a po jakim czasie robilas test? najlepiej zrobic beta najdokladniejszy

Gość stokrotka2345678
test robilam 4 dni po terminie planowanej miesiaczki, po robieniu testu kochalam sie jeszcze raz bez zabezpieczenia... bardzo sie boje o ciaze.

to powinien byc juz wiarygodny! ale dla pewnosci bym zrobile bete! a na przyszlosc pomysl o zabezpieczeniu stresow duzo mni3ej;)

Stokrotka - nie powiem, ale ciekawe podejście do życia masz:) 'Kochałam się bez zabezpieczenia i mimo, że nie dostałam okresu, to też się kochałam. A teraz OBAWIAM się o ciążę....' No no..:) To może zamiast słowa 'obawiam' lepiej jest napisać 'oczekuję z niecierpliwością'?:) Będzie bardziej spójne w kontekście tego, że doświadczyłaś gorszych rzeczy w życiu, a pomimo pozornej świadomości - dalej postępujesz tak, jak postępujesz... Jak myślisz?:) Ehh.. Objeżdżać nie mam zamiaru, bo to Twoje życie. Ale jeśli świadomie podejmuje się pewne działania, to albo nie trząść portami ze strachu po tym, albo.. może warto uczyć się na błędach i nie pisać takich .. komentarzy? A może to było działanie na zasadzie 'skoro już taką głupotę odwaliłam, to pójdę na mega-całość i może mnie ominą konsekwencje? A przy okazji - przyznam, że jestem nieodpowiedzialna, bo i tak to usłyszę?' Ile Ty masz właściwie lat? Pozdrawiam!:)

Gość stokrotka2345678
nie, nie chodzi o to, ze mnie to nie interesuje. interesuje i to bardzo. problem w tym, ze nie zrozumiecie tego... nikt kto nie jest w takiej sytuacji mnie nie zrozumie. jestem nimfomana i jesli chlopak powie ze nie ma gumki w danym momencie nic juz mnie nie powstrzyma. z reguly nosze je przy sobie ale sa takie sytuacje kiedy sex w ogole nie wchodzi w rachube a i tak mnie spotyka. o konsekwencjach mysle po czasie, wiem to glupie, mnie to zabija. nie musicie nic pisac. leczylam sie nie pomoglo. co do tabletek nie moge ich brac. skonczyl w srodku.

Gość vbgnhjty
ta, jasne.... leczenie nie pomoglo a tabletek brac nie moze.. a wiesz ze sa spirale np?

Gość stokrotka2345678
kurwa czlowieku a wiesz jak szkodliwa dla zdrowia jest spirala? poczytaj najpierw a potem rzucaj takie glupie komentarze. poza tym chce miec kiedys dziecko, to na pewno. a spirala przyczynia sie do bezplodnosci. leczylam sie psychiatrycznie, tabletek antykoncepcyjnych brac nie moge bo mam straszne problemy z zoladkiem, nie rozumiem o co ci chodzi.

są jeszcze pierścienie dopochwowe. moim zdaniem po prostu próbujesz usprawiedliwić własną głupotę. Gdybyś poszukała to znalazłabyś dla siebie odpowiednia metodę antykoncepcyjną i nimfomania w tym na pewno by Ci nie zaszkodziła:O

Gość zlotowłossaaa
seks bez zabezpieczenia z mam nadzieje nie z przypadkowymi partnerami to jest zdrowe? musiałabys byc bezpłodna zebys teraz nie zaszła

Stokrotka! A czy możesz napisać ile masz lat? Bo to ciekawe dla mnie... Pozdrawiam!

Gość ejbisi
Jak uprawiasz sex z kim popadnie bez gumki to lepiej sie przebadaj na rozne choroby. AIDS jest o wiele gorsza rzecza od ciazy.

Gość stokrotka2345678
mam 21 lat. i dosalam dzis okres ;) A co do chorob wenerycznych to jestem zdania ze wytwarza je umysl, nie bede wam tlumaczyla dokladnie ale czytalam mase ksiazek, mnie sie wszystko sprawdzilo, nie czuje sie winna sexualnie wiec nie zachoruje.

Gość stokrotka2345678
no, zapewne

Gość zalamane malenstwo
stokrotka a powiedz im jak sie czujesz jakie masz objawy ?? czy w ogol je masz

Stokrotka, Jakbyś chciała pogadać z osobą, która nie ocenia, a jest szansa, że może Ci pomóc w temacie nimfomanii - jeśli tylko właśnie tego chcesz.. to napisz do mnie. Chętnie podzielę się swoją wiedzą w dziedzinie terapii różnego rodzaju chorób... For free:) Mail obok nicka:) Pozdrawiam!:)