Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do pań

nie ostry

Polecane posty

Gość do pań

to że kocham się delikatnie z moją to jest źle. pieszczoty ,dotyk,pocałunki ,głaskanie. ale dlaczego ona mi mówi że kocham się jak baba. lubię delikatność. nie chce być szorstki macho . czy wy też lubicie tak na ostro ciągle czy jak .

nie ostry-> u mnie nie miał byś zadnych szans może zacznij ją roochać w cycki, pieprzyc jej tzipke...

Gość do pań
wychodzi na to że panie same nie wiedzą co chcą.

Gość gryczka
Panie są zmienne;-) Ja jestem z tych, co zazwyczaj też lubią ostrzej, a już na pewno szybko. Godzinne głaski i całowanko w każdą część ciała śmiertelnie mnie nudzą, zamiast się podniecić - usypiam:-p Ale są czasem dni (z rzadka:-p) kiedy mam ochotę na coś spokojniejszego. Wtedy daję znać swojemu facetowi. Trzeba jakoś się dopasować, żeby dogodzić obojgu. Mój chłop w sumie też lubi delikatnie, z głaskaniem itd. Więc czasem robimy tak, czasem tak, żeby obie strony były zadowolone:-)

Gość Pomarańczek
Ja to zawsze grę wstępną robię długą, spokojną, z mizianiem, glaskaniem, a potem się dopiero rozkręcam i jade na ostro :)

Gość _Misiek_
Myślę że ona dobrze wie czego chce. Macho nie tylko jest szorstki, ale potrafi też być czuły i delikatny. Przy takiej kobiecie trzeba to porcjować. To po trosze z każdej opcji :-) Na co dzień delikatny możesz być w łóżku KING KONGIEM, może właśnie ona tego oczekuje. Więc nie kończ na jednym zbliżeniu. Po kwadransie kontynuacja a będzie i dłużej i smaczniej, a może i jeszcze raz ...

Gość do pań
żeby chociaż sprecyzowała jak chce. ale ona woli że mam się domyśleć. ja nie jestem z tych co ostro dążą do celu .

Gość takasobietam
NO to zapytaj, jak by chciała.A nie ma nic gorszego niż monotonia i niedomówienia. Nie można wciąż się domyślać, więc zapytaj ją. A co do romantycznego seksu, jest fajny, ale od czasu do czasu, po fajnej kolacji czy czymś takim, a jak w kółko to samo i jest przewidywalne... No to ile można...

Gość saad
wyjaśnijcie sobie wszystko i bedzie po sprawie:)

Gość Vegas22
No ja przyznam szczerze, że u mnie nie miał byś szans też. Ja lubię ostro, bez głaskania, miziania i przytulania. Seks to seks dla mnie - rżnięcie. Czułośc po seksie, jak już leżymy, przy zasypianiu, ale nie przed...

Nie wiem może ja jestem, tylko taki dziwny, że przez jakiś czas robią to wolno delikatnie, właśnie dochodzi do tego głaskanie,całowanie itp a potem przyśpieszam i jest hardcore potem znowu z powrotem. Dziewczynom się to podoba niektórym.