Gość akuzdfvze Napisano Sierpień 16, 2009 Czy ktoś ma podobne objawy- od samego poczatku współżycia - w sumie już 3 lata odczuwam bol przy wprowadzaniu członka do pochwy,... bol ten mija po minucie, od 3 lat mam zaczerwieniony przedsionek pochwy, Dodam ze nie ma to nic wspolnego z nawilzeniem- dluga gra wstepna, ... jestem mocno nakrecona, naturlanie wilgotna, dodatkowo stosuje jeszcze zel intymny KY lekarze leczyli mnie roznymi masciami, myslac ze to moze jakis stan zapalny- ale nic nie pomagalo, ... nie mam zadnych uplawow i innych dolegliwosci- tylko ta zaczerwieniona skorka przy wejsciu do pochwy nadal jest taka, nic nie pomaga, nawet jakies nasiadowki z ziol itp bo lekarz tez to zalecal, nawet jak rezygnowalam np na 2 miesiace ze wspolzycia nadal nic sie nie zmienialo myslalam ze mzoe to jakies uczulenie po proszku, wiec piore bielizne recznie w szarym mydle- bo tak kazal mi ginekolog, nosze tylko bawelniana bielizne, zrezygnowalam ze spodni na rzecz spodnczek itp moze to zespol zapalenia przedsionka pochwy? Czy ktos ma podobne objawy, bo ja jestem juz wykonczona bieganiem po ginekologach, ktorzy zapisuja mi rozne masci np clotrimazolum itp- choc mowie im ze nie raz stosowalam ta czy inna masc i nic sie nei zmienialo i ze nie mam uplawow czy jakis dolegliwosci- tylko ta czerwona skroke bo nie chce sie to zagoic... a oni swoje i tak 3 lata mi zlecialo i kazdy sie dziwi ze nic mi nie pomaga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach