Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odżywka12111

jak stosujecie odżywkę do włosów? stoicie nad wanną?

Polecane posty

Gość odżywka12111

pytanie jak w temacie. ja myję włosy schylając sie nad wanną. Potem nakładam odżywkę i tak stoję ze spuszczoną głową, ale o ile zwykle odżywka wymaga 10 min to ja trzymam ją 2 min. bo nie chce mi się tak stać :O Jak to wygląda u was?

Gość brebra
codziennie rano biorę kąpiel więc nad niczym nie stoję. siedzę wygodnie, nakładam odżywkę i zajmuje sie resztą.

Gość odżywka12111
brebra pewnie masz krótkie włosy co? Próbowałam robić tak, ze najpierw myć włosy, nakładac odżywkę i tedy brać prysznic. Ale włosy lezace na plecach i ramionach w dodatku ze spływającą odżywką nie pomagają się umyć

Gość olus567
ja nakładam odzywke , a pozniej recznik,żeby odżywka się lepiej wchłonęła, pod wpływem ciepła. Wg mnie to pomaga ;) odłożyłam sobie specjalny ręcznik do "odżywek"

Gość a ja mam długie włosy
i robie tak że najpierw myje wlosy, nakładam odżywkę i myję reszte. Odżywka zostaje na włosach tylko musze pamietac o ich przekładaniu jak się myje i podnoszeniu do góry gdy się polewam wodą ;)

Gość 338847675
:O a nie łaska zawinąć w ręcznik po nałożeniu odżywki

Gość axa666
Biore prysznic w wannie myje glowe i plucze dokladnie,nakladam odzywke.Myje glowe co dwa dni a kapie sie codziennie wiec robie to pod prysznicem.Jak myjesz nad wanna wlosy to po nalozeniu odzywki naloz na nie recznik i je zawin i chodz tak pol godziny z ta odzywka.Ja kapie sie okolo pol godziny wiec odzywka mis ie wchlania jak jestem pod prysznicem.

Gość uuuuuuuuu
ppppppppp

Gość a ja robię tak
jeśli myje głowę nad wanną - to nakładam odżywkę i w tym czasie myję zęby. Jeśli prysznic - to nakładam przed prysznicem i włosy z tyłu spinam spinką.

ja myję włosy codziennie, przy każdej wieczornej kąpieli w wannie i od włosów własnie zaczynam mycie, tzn po umyciu głowy nakładam odżywkę i trzymam ja na włosach do końca kąpieli

Gość myję najpierw włosy
ptem nakładam odżywkę i je spinam luźno jakąś klamrą bądź spinką, w tym czasie biorę prysznic, a po skończonym prysznicu spłukuję włosy.

Gość odżywka12111
a nie spływa wam ta odżywka na ciało jak bierzecie prysznic/kąpiel??? i czy potem spłukujecie ciągle pod prysznicem, czy wychodzicie, schylacie głowe nad wanną i spłukujecie?

Gość przeważnie nakładam
na włosy przed kąpielą, potem się kąpię - a na końcu myję głowę i spłukuję całość.

Gość evrew
ja nie stosuje odzywki tylko maske kallos latte - myje glowe potem lekko odsaczam recznikiem i nakladam maske, na to reklamowka i czapka i tak chodze kilka godzin - potem splukuje samą woda :)

Gość haha o nieee
z tez takie problemy sa... chyba zero kreatywnosci:/ zreszta jaka kreatywnosc? nad najzwyklejsza czynnoscia... jak ktos ma dlugie wlosy to po nalozeniu odzywki je spina, albo mozna w recznik zawinac... albo folia i na to recznik.. ech:/

Gość matko co za temat.....
ja mam włosy długie, sięgają mi za połowe pleców, myje je co dwa dni zwykle, prysznic biore codziennie. Po prostu wchodze pod prysznic, najpierw myje włosy, nakładam oðzywke i myje się cała. zaczynam zwykle od nóg i rąk, a ciało na koniec więc włosy rozpuszczone mi w niczym nie przeszkadzają, a odzywka nie spływa.... Jak mydle plecy czy przód to włosy przekładam na inna strone po czym cała siebie spłukuje łącznie z włosami.... Tez mi problemy

ja bym radzila na wytarte recznikiem wlosy (wilgotne )nalozyc maseczke na to folie a potem recznik efekt super oczywiscie raz w tygodniu to robic bo codziennie to za duzo roboty, codziennie zas stosuje lekka odzywke ze splukiwaniem