Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomarańczowa zdzira

czy 65-66cm w talii to za dużo na dziewczynę o wzroście 164cm?

Polecane posty

Gość pomarańczowa zdzira

pytam bo zawsze byłam szczupła a na tych wakacjach przytyłam 3,5 kg (a jeszcze będą trwały 1,5 miesiąca) ogólnie nigdy nie miałam specjalnego tłuszczyku na brzuchu, ale teraz jak siadam to robią mi się takie fałdki na brzuchu. Da się to jakoś zgubić ;/ ?

Gość szklany byk
skoro masz nadal wakacje to jedyna okazja aby stracić wagę , zatem konieczna jest każdego dnia pobudka o godz. 5 rano i na łąkę wyprowadź dwie krowy oraz Capka , Capek dla towarzystwa oczywiście :) ale kozy niech się również wypasają na łące , potem dojenie krówek i kóz, Capka nie wydoisz :) oczywiście ale ziemniaki z ogniska możesz zjeść , nie zapomnij sól zabrać :) , w południe znowu dojenie krówek i pod wieczór , przez 1,5 miesiąca żyjąc tylko powietrzem powinnaś się zdrowo odchudzić :)

Gość hahahahahahahah
upppppp ile wy macie w talii przy podobnym wzroście?

hmm.. trochę za dużo. Jeszcze zalezy ile masz w biodrach. Ja mam równo 60 ;) a w biodrach 92. są specjalne ćwiczenia na talię ja nie ćwiczyłam jakoś miałam to szczęście ,że akurat taką mam bo jestem szczupla . ale za to np biust chcialabym mieć większy bo mam taki średni. jak chudniesz to biust maleje . Cos za coś

idealne wymaiary ma kobieta jeśli talia stanowi 70% obwodu bioder, więc u Ciebie jest idealnie ( mie więcej możesz mieć jak 67,2;)