Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana marJolka...

gdzie kupię coś takiego? chodzi o druciki.szukam na allegro i nie moge znaleźć

Polecane posty

Gość sdf
a u nas tesciowa wyginala druciki do podziekowan :) kupilsmy drut z allegro i sama robila :)

Gość missindepentent
moim zdaniem te druciki są ręcznie wyginane.

dziękuje za link:) tylko, że mnie chodzi o same te stojaczki z drucików

ale jak sama? wbić drucik w cukierek to wiem jak zrobić:P ale jak go wygiąć żeby umieścić tam karteczkę z nazwiskiem?

Gość mikimałcer
Jej, trochę wyobraźni..... Drucik wyginaj jak chcesz, najłatwiej i najładniej wyjdzie jak zwiniesz sprężynkę na długopisie czy ołówku, a końcówka druta zawsze musi być zawinięta mniej więcej tak jak kółeczka w różnych breloczkach - muszą być jakby 2 kółka przylegające do siebie - tak żeby mozna było wsunąć między nie kartkę

Gość sdf
no dokladnie,wiem ze nasza sie czyms poslugiwala,zeby byly rowne kolka. a druciki takie tez mi sie podobaly. tyle ze zrobila w koncu jednakowe wszystkie,100sztuk,bo kupilsmy za malo drutu ;) oblicz ile ci trzeba,nam powinno wyjsc 10cm na drucik,trzymalo sie dobrze,nie spadalo. ale mogly byc ciut wyzsze,choc nam nie starczylo-mielismy ok 9cm na drut. mysle ze warto robic samemu,choc troche zmudne,ale wyjdzie taniej.jak zamawiasz masz dwukrotny koszt.. troche wyobrazni :)

z tym długopisem to świetny pomysł:D dziękuje teraz będę myśleć nad tymi 2 kółeczkami:) wiecie zdolności manualnych nie mam i stąd mam takie problemy:P