Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość analna dziewicaaaaaaa

Poważne rady dot. seksu analnego

Polecane posty

Słuchajcie, chciałabym zapytać, co nalezy zrobić i jak się przygotować do seksu analnego? Mam wrażenie, że jestem tak "ciasna", że nigdy nam z tego nic nie wyjdzie...

Gość zbylutowy dziennik
jak myślisz już o analu to ciasna nie jesteś. Jesteś rozjechana jak stara krowa i potrzebujesz bolca w ciaśniejszej dziurze. Ciaśniejszej, ale nie za ciasnej. Na pewno nieraz w życiu srałaś. W analu jest tak samo tylko najpierw w drugą stronę a później posuwiście w przód i w tył. Uwaga Ta druga dziura też ci się rozepcha

Nie masz racji, ale nie będę wysilać się, by coś tam ci udowadniac:) Po prostu chcielibyśmy spróbować tej formy seksu i tyle...

Gość Tanke
Kiedyś był na tym forum facet o nicku Reiter, pomagał w takich sprawach. Chcesz to go odszukaj, mnie pomógł. Niestety informacje z tego forum jak widać rzadko kiedy są konstruktywne i pomocne.

Gość Tanke
Dodam, że Reiter był tak dobry w szkoleni, że teraz nie mam żadnych zahamowań. Potrafię zrobić obciąg z połykiem, fisting analny, scat a nawet zlizuję gołębie odchody z kuchennego parapetu :D Poszukaj go. Naprawdę warto :D

dzięki Tanke... Niestety, większość z debilnych rad tutaj to "rady" nastoletnich onanistów, ktorzy zakompleksieni siedzą na babskim forum...

Gość PO CO oni siedzą na tym forum
to mnie zastanawia. Co chcą przez to osiągnąć? Być śmieszni? Są śmieszni, tyle że raczej w stylu Jasia Fasoli. PO CO piszą podszywając się? PO TO aby nie wyjść na debila pod własnymi personaliami? Co oni chcą osiągnąć?

Gość PO CO oni siedzą na tym forum
Chyba już wiem PO CO. Nabijają się z głupich bab którym sen z powiek spędzają myśli o tym, co by tu sobie nowego do dupy wsadzić a jak już wymyślą, natychmiast piszą na forum o swoim odkryciu szukając porad, aprobaty i puchnąc z dumy, że co jak co, ale kaloryfer na towot da się w ich dupę (nieodmiennie maleńką) wcisnąć :D

Gość Ok ale PO CO się nabijają
Co przez to zyskują? Moim zdaniem tylko i wyłącznie tracą. Czas, energię. Życie. Co zyskujesz nabijając się z innego człowieka?

Gość Ok ale PO CO się nabijają
Ja na ten przykład pożytkuję czas poszerzając stale i systematycznie mój otwór analny. Mam na tym polu spore sukcesy i nawet teraz (wbrew wszelkim pozorom) nie marnuję czasu na forum gdyż pisząc ten post wkładam jednocześnie pomiędzy pośladki fotel bujany moich dziadków.

Do "analnej dziewicy" :) masz coś z głową ?:) a kał jak ci wychodzi ? ustami? :) ty jesteś chyba ciasna ale umysłowo :)

Gość Ale PO CO
PO Co robisz coś co jest żałosne? PO CO robić coś, co sprawia że większość ludzi patrzy na Ciebie jak na debila, tzn. z politowaniem? PO CO usiłujesz rozśmieszyć kolegów robiąc z siebie debila? Rozśmieszenia mija błyskawicznie, opinia debila pozostaje na długo. Jakie odnosisz z teko korzyści?

Do "analnej szmaty" ty kurwo jebbana w dupę,kurwiszonie nieziemski pewnie masz wszystkie dziury rozpchane łacznie zotworami w nosie,a w uszach bębanków brak.

Do "analnej dziewicy" :) masz coś z głową ?:) a kał jak ci wychodzi ? ustami? :) ty jesteś chyba ciasna ale umysłowo :)

Gość dany decoy
"PO Co robisz coś co jest żałosne? PO CO robić coś, co sprawia że większość ludzi patrzy na Ciebie jak na debila, tzn. z politowaniem? PO CO usiłujesz rozśmieszyć kolegów robiąc z siebie debila? Rozśmieszenia mija błyskawicznie, opinia debila pozostaje na długo. Jakie odnosisz z teko korzyści?" A co? jak nie robisz tego co większość to nie masz racji bytu, tak? Ograniczeni ludzie jesteście, wcale nie żal was. geronimo ty żałosny ćwoku, żal dupę ściska?,że nikt Cię nie pojedzie w tyłek, co ?

Gość _vonNoel_
dziewczyna założyła normalny topik a polskie kato-debile od razu jej go zasrały.. do autorki - spoko, grunt to sie nie stresować. Kieliszek lub 2 wina przed próba zabawy na pewno nie zaszkodzą. Sugeruję lewatywę tak na godzinkę lub 2 przed. I duuużo lubrykantu - tu polecam KY do dostania w każdej aptece.. Niech partner przed próbą wejścia pieści Twoją dziurkę - liże, dotyka, wsmarowuje krem równiez od wewnątrz (1 palec, po jakims czasie drugi i ew nawet trzeci). Musi przezwyczaić odbyt do tego że jest cos w środku. I jak juz będzie wkładał - powoli, baaardzo powoli. Gdy juz główka kutasa będzie w środku niech trwa chwile bez ruchu żeby Cię przyzwyczaić że masz go już w sobie.. I pamiętaj - nie spiesz się, niech pieszczoty trwaja jak najdłużej Powodzenia

Gość mlody gay
lewatywa to podstawa, zeby żadnych niespodzianek nie zostawić na penisie faceta... duzo duzo duzo zelu, pieszczoty odbytu przed i jeśli mimo wszystko bedzie boleć to daj sobie spokój bo mozesz sie zrazić, przy nastepnej okazji znów spróbuj i tak do skutku ból zawsze moze sie pojawić, ale po pewnym czasie ten ból staje sie przyjemny uwież doświadczonemu w tych sprawach... aha i pierwszy raz koniecznie powoli i delikatnie, na ostrą jazde przyjdzie jeszcze czas..

Gość kjecfjnhed
analna dziewicaaaaaaa-- dziewczyno,co jeszcze masz zamiar zrobic w seksie aby twoj facet pomyslał o tobie,ze jestes taka wyluzowana,seksi,bezpruderyjna,w ogole bogini seksu. Zaproponuj najpierw ,ze ty wsadzisz swojemu facetowi wibrator w dupe. Zal mi was dziewczyny i kobiety.

Gość starsza pani ginekolog
Pruderyjni katole nie uprawiają anala a postępowe, pewne własnej wartości kobiety pozwalają rozrywać sobie dupy bo ich chłop ma zachciankę. Ej głupole z was dziewczyny. Jesteście tak durne, że mi nawet tych waszych pokiereszowanych i zahemoroidzonych dup nie żal

Gość Ale PO CO
Czy to prawda, że jak zjem kocią kupę to schudnę trzy kilo w tydzień

Gość aaaaaaaaaaaaanalna dziewica
_vonNoel_, decoy-------------> wielkie dzięki :) właśnie szukamy żeli przeznaczonych do tego rodzaju seksu:) Zawsze to miło porozmawiać z kimś, kto lubi dyskusje i wie, o czym pisze...pozdrawiam

Gość aaaaaaaaaaaaanalna dziewica
mlody gay----> również dzięki:)

Co się tak oburzacie i obrzucacie ją błotem? Nikt was do niczego tutaj nie namawia ani nikt nie chce was jechać w tyłek więc łaskawie odwalcie się. To co ona robi z partnerem w łóżku to jej sprawa. Chciała tylko porady od kogoś kto wie coś na ten temat.