Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lili12345463846

dieta dla fanów Zmierzchu

Polecane posty

Gość lili12345463846

mam wypróbowaną, super dietę dla FANÓW "Zmierzchu". Jeśli tu tacy są, niech się odezwą, a ja ją opisze :) Żadnych ćwiczeń - żadnej głodówki !

Gość ehfiued
Taa, cały dzień siedzieć i czytać, bo wciąga i się nie myśli o jedzeniu. ;O

Gość lili12345463846
nie nie :) zapewne lubisz jakiegoś bohatera z wampirów - np. Edwarda lub Alice. lubisz też słodycze? nie możesz im się oprzeć? kochasz je, uwielbiasz. wyobraź sobie, że jesteś takim Edwardem - wszędzie pełno słodyczy, ciastek (np. w sklepach), lodów - ale ty jesteś wegetarianinem, musisz się opanować. Wiesz że słodycze są nie dobre, bo chcesz schudnąć. Wchodząc do ciastkarni możesz się przekonać, czy masz taką samokontrolę aby czegoś nie kupić jak Edward np. w szkole genialne nie?:D

Gość lili12345463846
aha ja dzieki takiemu myśleniu nie kupiłam od miesiąca słodyczy, nie zjadłam ani kawałka ciasta, które mama upiekła bratu, choć tak pachniało po domu mmm.. schudłam 4 kg :)

Gość dalaj
szczerze? to się nazywa silna wola. :P I można ja mieć i bez bycia fanem Zmierzchu. ;)

Gość lili12345463846
tak, ale będac nim jest łatwiej :)

Gość dalaj
a wiesz że po pewnym czasie organizm odzwyczaja się od cukru? początek jest trudny ale potem już nie trzeba się powstrzymywać od słodkości bo poprostu nie ma się już takiej potrzeby.

Gość lili12345463846
serio? to super :)

Gość dalaj
tak, gdyż ilości cukru jakie spożywamy wynikają w głównej mierze z przyzwyczajenia. Z własnego doświadczenia powiem ci że w tej chwili mam w szafce mnóstwo smakołyków i nic mnie nie ciagną. Kiedyś słodziłam 3 łyżeczki cukru (herbatę, kawę), potem zeszłam do 1 łyżeczki a na jakiś czas temu przestałam zupełnie słodzić. I wcale mi tego słodzenia nie brakuje a gdy kiedyś skosztowałam przypadkiem herbatę z 3 łyżeczkami cukru to aż mnie zemdliło. :P

Gość haha tego jeszcze nie bylo
boszzzzzzzzzzzzzzzzzz