Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sugar Lady

Dlaczego 10procent Polakow nie pracuje?

Polecane posty

Gość Sugar Lady

Jak mozna byc tak leniwym, zeby siedziec w domu przed telewizorem? Nie moge tego pojac

Gość Sugar Lady
Moj tata poszukuje od 3 miesiecy pracownikow i jakos chetnych nie ma

Gość Sugar Lady
poszukuje ich w barach i nocnych klubach

Gość a ja Ci odpowiem
bo sa zwyklymi nierobami , ktorzy wola stac pod mpsem i zebrac o grosz od panstw niz sie wziasc za jakas robote i niech mi nikt nie gada ze ciezko jest znalesc prace, bo praca i mozliwosci sa tylko trzeba chciec

ktoś powyżej zapewne ciężko od kilku lat pracuje i jest wykształcony. ekhm. skoro pracujesz to nie wiesz jak sytuacja wygląda, więc se nie wpierdalaj.

Gość pomyśl zanim powiesz
jak byś nie zuważyła to w Polsce niestety,tak jak w wielu krajach na świecie,panuje bezrobocie.Nie każdy jest bez pracy z własnego wyboru.Nie mów,więc,że to lenie,nieroby itp.

Gość bede sie wpierdalal
i sadze ze wielki procent polakow to banda pieprzonych nierobow i zebrakow, a co do pracy, to nie pracuje tylko prowdze dzialalnosc dosyc spora i tez nieraz szukalem ludzi d pracy, jak bylem w urzedzie pracy to mnie tam wysmieli, ze ja chce znalesc pracownika i podzielili moje zdanie , a szukalem do roznych zajec od roznoszenia ulote, poprzez pracownikow fizycznych a skonczywszy na umyslowych, po prostu albo nie mozna znalesc, albo by chcieli robote lepsza od lezenia i nie pierdol mi tu ze nie ma pracy, po prostu jestescie pieprzonymi nierobami i tyle w temacie, tylko potraficie narzekac, ze nie macie z czego zyc, jak sie nie chce pracowac to zdychac z glodu a nie liczyc ze mops cos da, pieprzenie mopsiarze

jak byki walisz, to daleko jako szef nie zajedziesz. choć zgadza się-jest duży procent ludzi, którzy się lenią, ale NIE WSZYSCY! a jak jesteś z wlkp, to możesz mi pracę zaproponować:P:P

Gość nieroby i obiboki
kupcie sobie pierwsa lepsza gazete regionalna i tam sie az roi od roboty, no chyba ze lenie chcecie lepsza od lezenia i mowia ze ludzie kompinuja aby nie placic podatkow i to zrozumiale jest bo dlaczego ludzie pracujacy maja placic na tych jebanych nierobow

Gość pomyśl zanim powiesz
bede sie wpierdalal-masz firme i nie masz ludzi do pracy? Nie dziwię sie, jesli tak rozmawiasz z ludźmi!!! Czy ja powiedziałam,że nie mam pracy?Skąd tyle jadu w Twoich słowach?

Gość pani23
a ja od miesiaca mam wyzsze wyksztalcenie i pracuje w hipermarkecie, bo mam problem z praca..... i wcale nie jestem malo zaradna, po prostu tak teraz wyglada sytuacja na rynku pracy.....

roi się od roboty? mnie 19letnią dziewczynę, mającą 152cm wzrostu na magazyniera/pakowacza/tynkarza nie wezmą a tego jest najwięcej.

Gość jak nie mozesz
pracy znalesc to roznosc ulotki, zadna praca nie hanbi, ale nie chcialo by sie prace lepsza od lezenia- tak sie nie da , ja teraz sobie moge pozowlic na lezenie, ale od najmlodszych lat zapierdzielalem przy wszystkim , a jak bylo trzeba to i rowy sie kopalo, ale mialem samozaparcie , godnosc mi nie pozwalala, aby isc do mopsu albo plakac ze mi ciezko i teraz gwizdze na wszystko bo swoja praca doszedlem do czegos

też w polu do niedawna zapierdalała, jednoczęsnie szukając pracy no i? nadal doopa:O

Gość orzeszku
ulotki???Za takie grosze,których nie starczy na dojazd do "pracy"

Gość orzeszku
stoisz z tymi pieprzonymi ulotkami cały dzień a pracodawca oświadcza,że niestety nie nadajesz sie do tej pracy.Zero kasy i baj,baj.

Gość taaa a na wsi
tez sie roznosi ulotki czy pracuje w hipermarketach?

Gość jakie to smieszne
ktos tam pisze, ze cos osiagnął swoja praca to zamiast pluć jadem i frustacjami na forum powinien sie cieszyc.:p

Gość pani23
nie powiedziałam, ze na wsi..... ale zero doswiadczenia skutkuje praca jako pracownik hali, spadam do pracy wlasnie, trzymajcie sie pap

Gość a dla mnie powinno byc tak
na znalezienie pracy 1-2 mce max, jesli nie znajdziesz w swoim zawodzie to przeciez Pan po studiach jesli nie znjdzie to moze za pomocnika murarza isc, Pani po studiach jesli nie znajdzie to moze isc do marketu, albo na sprzataczke jesli nie potrafia znalesc pracy takiej jak chca dla bezrobotnych po tych 2 mcach 1. zero zasiłku 2.zero zapomog 3.zero darmowych swiadczen takich jak np. leczenie jakby tak było zobaczylibyscie jakby bezrobocie spadlo, no i kolejek pod mopsami by nie bylo i nierobów mniej

Gość do jakie to smieszne
to nie jest plucie jadem, tylko nerw mnie bierze jak slysze tych szlochajacych ze nie maja pracy, albo na jedzenie nie starcza jak nie potrafia na siebie zarobic to znaczy ze sa nieudacznikami, wtakim razie po co taki ktos spoleczenstwu do ktorgo trzeba tylko dkladac wysłać do kopalini albo do kamieniolomow

marzenie ściętej głowy kurwa ty człowieku pomyśl najpierw-nie każdy bezrobotny to pijak, leń, nierób!

Gość nowlasnie wlasnie
skoro nie kazdy to takie przepisy by w piekny sposob oddzielily tych dobrych niepracujacych od zlych, ci dobrzy by ta prace na pewno znalezli a ci zli no coz nie mieli by za co zyc i by po prsytu zdechli - ich pech

Gość orzeszku