Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glistha69

czesanie i makijaż ślubny TRENDY w Żywcu - proszę o opinie

Polecane posty

Gość glistha69

Witam! W wrześniu wychodzę za maż, czeszę się i maluję w Trendach (rynek w Żywcu), jak na razie wszyscy mnie straszą że zrobią ze mnie maszkarę... Bardzo proszę o opinie na temat tego salonu.. Czy byłyście zadowolone? Fajnie czeszą? a makijaż? No i jakie ceny...?

Gość mironka234
a nie warto ci wcześniej umówić się na fryzure próbna? ja czesałam sie w presto (przy dworcu) byłam niesamowicie zadowolona - czesała mnie P. Jadzia, ale fryzura wyszła jej rewelacyjnie - oczywiscie wczesniej byłam na próbie - tak dla pewności

Gość glistha69
no na fryzurę jestem omówiona na próbę ale gorzej z makijażem... Pani powiedziała ze maluje i poprawia od razu :D :/

Gość mironka234
aha, no ja nie miałam tego problemu, bo malowałam się sama - mnie to zawsze fajnie wychodziło no i miałam pewność, że bede naturalnie wygladać.. moze zabierz ze soba jakąś dobrą kolezanke, która ci na miejscu ci doradzi,czy nie masz "maski' ale pewnie bedzie dobrze powodzenia :)

Gość glistha69
No właśnie mam jasna karnację z piegami... jeśli chodzi o makijaż to nie trudno przesadzić....

Gość a do Bielka nie dasz rady
podjechać? Ja w Żywcu z doświadczenia wiem że nie ma jakiejś super kosmetyczki która wykonuje piękne makijaże ale polecam Metamorfozę w BB, nie jest tam tanio ale Pani maluje rewelacyjnie, naprawdę warto

Gość gość
odradzam szczerze - makijaz nie jest jak dla panny mlodej delikatny tylko jak dla maszkary; fryzura - nie potrafili zrobic prostego warkocza i skromnego koczka zenada, mialam dwie fryzury slubne wszystkie beznadziejne w dniu slubu robilam na goraco dzieki moim instrukcja cos wyszlo ale nie bylam zadowolona a ile stresu mnie to kosztowalo

Gość gość
ostatnia wypowiedz jest o trendy na rynku; zreszta Metamorfoza w BB tez jest porazka