Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vincent krzys

FOOT FETISH-CO O TYM MYSLICIE?

Polecane posty

Gość bordowy janek
no właśnie stopy to zupełnie inny temat niż złoty deszcz, mnie on również kręci, więc miło że są tacy sami

Gość smaniak
Jestem na tak - lubię to bardzo. Problem w tym że niektóre panie źle na to reaguja. :S Co byście panie powiedziały jakby ktoś zaptał z mostu czy może wymasować stópki?? Jak zapytać żebyście się zgodziły? :)) ps. Znalazłem forum gdzie można pogadać z innymi stopomaniakami :) http://stopomania.pl/ polecam dział - stópki gwiazd - miodzio. Pozdrawiam, sManiak.

Gość qpwoei
Uwielbiam delikatnie muskać nóżki mojej ukochanej, ma mocne gilgotki więc nie można przedobrzyć hehe. Delikatne muśnięcie, dotknięcie ciekawie ożywia zabawę.

Gość ja takiej szukam
do stałego zwiazku co zaakceptuje przystojniaka całującego jej stopy ale takiej zadbanej i zgrabnej :-)

Gość gość
bestsoles.blogspot.de over 3 TB collection of best foot fetish clips

Gość djbobas
Witajcie ja tez uwielbiam kobiece stopy oraz kobiety dominujace.uwielbiam spelniac kobiece rozkazy ale malo jest takich kobiet ktore lubia piesczoty stop.piszcie na mojego maila djbobas-1979@wp.pl czekam na mile maile od kobiet dominujacych.:)

Gość djbobas
Ja jestem z Bolesławca i uwielbiam piescic i całowac wąchac i lizac kobiece stopy ale mało jest takich kobiet co to lubią pozdrawiam wszystkie kobiety które to preferują i zapraszam do mnie na maila djbobas-1979@wp.pl

Gość djbobas
Hulajnóżka zapraszam do pisania na maila djbobas-1979@wp.pl jesteś bardzo rzadko spotykaną kobietą na tym świecie która uwielbia miec faceta u swych napewno pieknych stopach sam bym rzucił sie do twych stóp i je wypieścił pozdrawiam

Gość gość
Uwielbiam damskie stópki, najlepiej w rajstopkach... Ostatnio znalazłem świetną strone z filmikami na ten temat. Co laski tam wyprawiają to nawet nie ma co opowiadać, to trzeba zoabczyć! Polecam wszystkim fanom kobiecych stópek. http://j.gs/19349343/foot-fetish