Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cierpiąca231

Błagam Pomóżcie Mi

Polecane posty

Gość Cierpiąca231

Witajcie. Mam grzybicę pochwy i zapalenie pęcherza :(:(:( jestem umówiona na wizytę u ginekologa ale dopiero za 4 dni :( a nie wytrzymuję już z bólu ... :( nie mam tu nigdzie nawet apteki żeby coś kupić na tą chorobę :(:( co mogę zrobić żeby to tak nie piekło, nie bolało, nie szczypało ? BŁAGAM WAS >>> POMÓŻCIE MI ! :(:(:(:(:(:( jestem zrozpaczona :(

Gość jeśli nie masz dostępu
do apteki to kiepsko będzie. Nie wiele może pomóc z rzeczy które zwykle ma się w domu. Łykaj witaminę C, maksymalną dawke i pij dużo wody - zakwasisz mocz i będziesz często sikać. Poza tym jesli masz rumianek lub kore dębu i nie jestes na nie uczulona to mozesz robic nasiadówki

Idz do szpitala- powiedz że nie możesz wytrzymać z bólu i żadne tabletki przeciwbólowe nie pomagają i nie doczekasz 4 dni- na pewno Cię przyjmą:):)

Gość Cierpiąca231
Tyle, że ja mieszkam na wsi i nie ma tu szpitala ani apteki :(:(:(:( co z tym rumiankiem bo mam :(:(:(

Gość jeśli nie masz dostępu
zaparzasz ten rumianek i dodajesz do miski z ciepłą wodą, no i moczysz te części ciała

Gość Cierpiąca231
JejQ , ale ja nie wytrzymam te 4 dni :(:(:( ciągnie się to od wczoraj i cały czas jest coraz gorzej :( a mieszkam na tej cholernej wsi !!! :(:(:(:( nie wiem ... albo umrę z tego bólu albo w końcu coś mi pomoże :(:(:(:(

Gość Cierpiąca231
nie mam żadnych tabletek ani żadnych maści ;( :(:(:( NIC .. :( mam tylko 17 lat :( wstydzę się powiedzieć o zapaleniu i grzybicy mamie :(:(:(

To jeżeli masz u siebie przychodnie- bo jesteś umówiona do ginekologa- to idź do lekarza ogólnego i powiedz że boli cię pęcherz i nie możesz wytrzymać i na pewno da ci leki

Gość Kasia KK
Idz na łąkę i zaparz sobie wrotycz. To taka roślina, która ma zółte kwiatki. Najlepiej wejdz w google i wpisz wrotycz. Ta roślina mi pomogła. wystarczy zaparzyć z jendej łodygi kwiatki i tym zrobic sobie irygację. Jak ręką odjął.