Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babka za kierownica

Co byscie pomyslaly gdyby

Polecane posty

Gość babka za kierownica

facet proponowal wam od razu spotkanie u siebie w domu? zadnej kawy na miescie czy przy piwku tylko od razu zaprasza do siebi. Nie wiem moze to tylko mnie drazni. Znamy sie okolo 2 m-ce chodzimy razem na letni kurs jezykowy, czasem poklikamy na gg. Lubie go, ale dla mnie integracja powinna odbywac sie w miejscu neutralnym. Nie wiem czy ja przesadzam?

Ja bym się nie zgodziła. Powiedziałabym mu, że wolę żebyśmy wyszli np. na bilard albo kręgle.

Gość babka za kierownica
no wlasnie mowie mu ze ja sie moge spotkac na miescie, a on z takim wyrzutem no jak uwazasz, wiec nie wiem czy mam w tym upatrywac, ze jest mna zainteresowany na jedna noc, czy po prostu jest leniem

Gość z obserwacji kafeteryjnych
jest po prostu skapcem i boi sie, ze bedzie musial za Ciebie zaplacic:D :classic_cool:

ze jest mna zainteresowany na jedna noc, czy po prostu jest leniem " a nie zastanowiłas sie nad faktem ze znacie sie od 2 miesiecy i po prostu facet chce cie zaprosic do siebie do domu ... ja rozumiem , ze mozna sie nie zgodzic po 2 godzinach znajomosci czy po 1 randce ... ale wy sie znacie juz długo ...( 2 miechy) boisz sie ? to nie idz i nie godz sie na takowe spotkanie nie boisz sie , wiec co ci szkodzi ? chyba go troszke juz znasz ? czyz nie ?

pierwsze spotkanie sam na sam i koles od razu zaprasza cie do domu :O i do tego jeszcze strzela fochy: no, jak uwazasz.. ale ci sie koles trafil

jest po prostu skapcem i boi sie, ze bedzie musial za Ciebie zaplacic" jak tam zbliżająca sie wielkimi krokami osiemnastka ? 🖐️:P

Gość Nie jest zbyt poważnie
zainteresowany jak ktos tu już pisał albo chodzi mu tylko o seks albo mu szkoda kasy.

A może on chce ciebie ugościć własnoręcznie upichconymi potrawami, przy świecach aby milo spędzić czas..." dokładnie tak może być :) no ale kobiece myslenie bardzo czesto opiera sie domysłach akurat niezbyt dobrze swiadczacych o płci przeciwnej ...:P skoro nie miasto :) to albo biedak , albo ma chęć cię szturchnąć :P takie rzeczy tylko u kobiet ;)

Gość babka za kierownica
dupcia marzenie ty najlepiej mnie zrozumialas, dokladnie chodzi o to ze pierwsze spotkanie sam na sam i juz dom, ugoscic przy swiecach to mnie moze pozniej..jak sie bedziemy lepiej znali. Dlatego wlasnie nie za bardzo wiem co myslec..

Gość babka za kierownica
Regres, a czy twoje posty nie opieraja sie na domyslach? Jedyne co robisz do gdybasz, a zarzucasz to kobieta

doczytałas do konca ? napisałem : "no ale kobiece myslenie bardzo czesto opiera sie domysłach akurat niezbyt dobrze swiadczacych o płci przeciwnej" chodziło mi o to , że myslicie czesto to co chcecie mysleć a nie koniecznie tak musi być ... myslicie stereotypami kobiecymi... np "nie umówi sie z toba na miescie to od razu skąpiec ... ja tez stosuje domysły , bo ten koleś ani mój brat ani mój kumpel :P to normalne w takich zapytaniach jaki nam tutaj zaserwowałas