Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasiaaaaaxxx

Co rozumiecie przez zdanie z zaproszenia?Komu wypada przyjść na ten ślub?

Polecane posty

Gość jasiaaaaaxxx

Moi rodzice dostali zaproszenie na slub: zapraszam....całą rodzinę Kowalskich. Nasza rodzina (domowa)składa się z dziadków, rodziców, dzieci , mnie -21 lata, brata 20 i 2 brata -15. Zarowno ja jak i ten starszy brat mamy partnerów. Komu wypada przyjść na ten ślub?

Gość dziwne to zaproszenie
chcieli zaoszczedzic na nich?

trochę się nie popisali ci co dawali. Ja bym nie poszła, jak bym była w Twoim wieku i dostała zaproszenie z rodzicami. My wsztkim dorosłym (czyli tym co mieli ukończone 18 lat) dawaliśmy osobne zaproszenia. Na miejscu dziadków też bym była urażona.

Gość jasiaaaaaxxx
Nam tez sie wydaje , ze powinni isc tylko rodzice.

Gość wandaaaa
Haha, niezłe ;) Ja bym na miejscu rodzicow zadzwoniła i spytała. Oczywiscie jakbym chciała isć na ślub. jak nie - to bym zrozumiała, ze nie jestem zaproszona :P Zaproszenie jest na slub czy na wesele? Bo to róznica.

Gość jasiaaaaaxxx
na ślub i przyjęcie weselne.Jak powiedziałam o tym zaproszeniu koleżance , to się śmiała, że możemy wszystkich krewnych o tym nazwisku zabrać na to wesele;)A tak poważnie , to pójdą tylko rodzice.

Gość a nie napisali
by do określonej daty potwierdzić ile osób będzie? bo jak wesele zrobią? czyba że jak dawniej na wsi drewniana podłoga i weselisko na 400 osób pod namiotami przy domu młodej...

Gość Lipssss
pewnie mieli na mysli ze jestescie wszyscy z tego domu zaproszeni,skoro razem mieszkacie. rodzice dziadkowie, ty, brat i kot mruczek:P dziwne te zaproszenie:O

Gość trochę burackie to zaproszenie

Gość Ale To jest tylko na ślub
Jeśli to Zaproszenie tylko na ślub to mozecie przyjść wszyscy Własciwie na ślub moze przyjść kto chce nawet bez zaproszenia;P moze tak dawali ze na slub nie rozpisywali kazdemu z osobna ;) juz tez tak troche wszyscy przesadzaja Kazdy musi byc zaproszony osobiście i z osobą towarz....;]

Gość ihuwegf
Przepraszam za poprzednia wypowiedź Nie doczytałam ze to też na wesele Jak tak to bezsensu Chyba ze chodziło o twoich rodziców i najmłodszego brata nie wiem....