Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lily*

Co zrobić z jednym takim idiotą?

Polecane posty

Mój znajomy (był we mnie kiedyś zakochany) rozpowiada na prawo i lewo jak to ze mną chodził w liceum... Wtedy to miałam książki a jego nawet za specjalnie nie lubiłam. Wymyśla niestworzone rzeczy a ja nie chcę, żeby mnie z nim identyfikowano 😠 Już z nim rozmawiałam na ten temat, to wyparł się wszystkiego. Co mogę jeszcze zrobić?

Gość ale masz problem hehe
zrob mu loda i sie odczepi

Wymyśla niestworzone rzeczy a ja nie chcę, żeby mnie z nim identyfikowano Bidulka.. Z pewnością burzy to cały Twój świat.

Nie . Ale nie chcę, żeby ktoś myślał, że kiedykolwiek z nim chodziłam 😡 A poza tym mówi o mnie chyba wulgarne rzeczy

Gość smutek w oczach
faceci ktorzy dostali kosza zazwyczaj tak sie zachowuja jak mowisz(urazona meska...)....ale tak zachowuja sie gowwniarze....ile on ma lat 15?

Ma 23 lata i się niedawno ożenił :O. Studiujemy na jednej uczelni i mieszkamy niedaleko siebie dlatego to rozsiewanie plot mi przeszkadza.

Ty masz faceta, on ma żonę... I przejmujesz się jakimiś sprawami z przeszłości? Olaboga, tym kobitom to się w dupach od dobrobytu przewraca.

Nie przejmuję się sprawami z przeszłości. Tylko on TERAZ na mnie nadaje i to mi się nie podoba 😠

Nie przejmuję się sprawami z przeszłości. Tylko on TERAZ na mnie nadaje i to mi się nie podoba No ale mówi o przeszłości, a nie wierze ze ludzie się tym jakoś szczególnie interesują i nie mogą spać po nocach bo ich trapi czemu ty kiedyś byłaś z tym fagasem.

No wiesz taka już jestem, że przejmuję się wieloma rzeczami, nawet nieistotnymi :) A gość dał mi w życiu popalić i to nieźle i dlatego tak się wkurzam :) No cóż, może naprawdę najlepszym rozwiązaniem będzie zignorowanie tej całej sytuacji

Gość to to wykorzytsaj
powiedz np. że faktycznie raz z nim miałaś (nie)przyjemnośc, ale ma takiego małego fiutka i jest taki żałosny w seksie, że nie chciałas już dłużej się męczyc...albo cos w tym stylu.

to to wykorzytsaj --- Dzięki za pomysł , ale chyba raczej za ostry jak na mnie :D

Gość nieźle się dowartosciowujesz
naucz inne kafeterianki , a nie b ędzie tu juz tych niepożadanych przez meżczyzn.

to ty ja tak postawilas nie opisujac slawnych na forum tapirow. trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść niepokonanym, tapiry były zabawne ale nie miałyśmy już później większych starć, a za mało jestem kreatywna żeby coś wymyśleć w tej kwestii. Przykro mi, że Cię tym zawiodłam.