Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kieeeeer87

Czy to normalna laska?

Polecane posty

Gość kieeeeer87

Mieszkam z laską od pół roku. Fakt jestem szczuplejszy od niej . Ona codziennie karze sobie robić naleśniki z nutellą i muszę kupować ten mega słój za 9 złotych...Jak ją proszę chodźmy pobiegać czy jakoś aktywnie spędzić czas wolny to nie oczywiście.. zawsze kończy się obżerstwem przed telewizorem albo zamówieniem pizzy.. Nie wiem kiedyś była szczuplejsza a teraz to się z niej babsko zrobiło...

Gość moze ma depresje
jak zaczniesz kupowac tansze maslo czekoladowe to przestanie jest nalesniki :D a czemu ty kupujesz? niech ona idzie do sklepu

Gość kup jej dwa mega słoje
i niech wpierdala, jak będzie ważyć 150 kg to ją zostaw

Gość zawsze mam racje
ma wielkie szanse na to, żeby upaść sie do 120 kg i bedziesz posuwal takiego kaszalota :o

Gość kieeeeer87
wiecie, ja myslałem, że ze mną jest coś nie TAk, że mam wymagania, ale ostatnio jak wrzyciła całą czekoladę do rosołu to pomyślałem, że ona jest po prostu dziwna. Mam dylemat, bo jak z nią zerwę a trafi mi się jeszcze grubsza to co wtedy i będzie jadła dwa słoiczki a nie jeden nutelli?

Gość zawsze mam racje
o kurwa :D:D

Gość dfdsdf
to niestety twoja wina, bo to zawsze jest wina facetow. Widocznie cos z toba jest nie tak, pewnie nabawila sie przy tobie nerwicy i musi odreagowac.

Gość kaskadka
jeden sloik?? przeciez dla mieszkajacych razem norma sa dwa i pol na dzien

Gość twoja laska26346
Dobra kurwa marsz do kuchni i robic mi nalesniki z nutella. czekam na podwieczorek. Bede ogladala Mode na sukces.

Gość sweette
porozmawiaj ze swoją dziewczyną na ten właśnie temat

Gość kieeeeer87
twoja laska26346 - Dominisiu to Ty???

Gość kieeeeer87
kaskada/ myślisz, że lepiej po prostu przestać kupować nutelle, może się domyśli czy jej powiedzieć, że naleśniki są niezdrowe. sam nie wiem. Myślałem żeby jeść tą nutelle razem z nią i wtedy raz ona kupuje raz ja, jak zobaczy jakie są ceny to może przystopuje?

Gość twoja laska26346
Tak moj kochany chudzielcu Ty moj :) No dobrze juz nie bede tak brzydko na Ciebie mowila. Rob te nalesniki. czekam na Ciebie w pokoju :* Nie gniewam sie na Ciebie ze tutaj napisales :)

Gość twoja laska26346
Szybciej, kurwa szybciej !! Moda na sukces się kończy, a tych jebanych naleśników dalej nie mam !! Kurwa !! Nutelli Ci brakło czy gaz odcięli ?????

Gość kieeeeer87
Ależ najgrubsza moja Dominisiu. Przecież wiesz, że robię na 3 pateklnię, a Ty jeszcze chcesz żeby Twoją wylizać. Daj mi jeszcze troszke czasu baleroniku mój kochany 😘

Gość no nie moge z tego
heheheheheheheehehehehe

Gość kieeeeer87
Was to śmieszy a ja mam problem. Podszywy też nie są tutaj do niczego potrzebne.

Gość kieeeeer87
Zamiast się podszywać przyszlibyście lepiej mi pomóc przy tych naleśnikach, bo nie wyrabiam. Najlepiej ze 3 do mnie, a czwarty niech idzie wylizać patelnię Dominisi, bo jak się wkurzy to znowu łomot dostanę :(. Oglądam teraz serial swoj ulubiony więc nie zauważy kto jej robi.

Gość twoja laska26346
Gdzie są, kurwa, te pierdolone naleśniki ??? Rzuć to w pizdu cwelu i dajesz do pokoju ze słoikiem Nutelli - natychmiast kurwaaaaa !!!!!!!

Gość twoja laska26346
Co jest do chuja ?? Co to za palant wali mi minetę ?

Gość no kieeeeeer
i na co ci to było? - nie dość żeś pantofel, to jeszcze nie czaisz się z przyznaniem do tego - ale wiesz co czasami można dostać te największe słoiki nutelli sporo tańsze - one najczęściej są w tzw promocjach :)

Gość kieeeeer87
nastepnym razem posmaruje jej nalesniki swoim gównem, też brązowe, moze nei zauwazy :D

Gość bueeeheehehehe
poległam :D

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
laska ma dobry gust, byle jakiego masła czekoladowego nie zje, tylko nutella musi być :D o boshe, ale się uśmiałam, a myślałam, że będę miała zepsuty humo, bo byłego z dziewczyną (nową) widziałam, a tu taki temacik :D dobre :D

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
* humor

Gość leże i kwiczę
ale jazda :D :D :D

Gość kieeeeer87
problem nie zniknął :(

Gość aaaa.....
Konkretnie powiedz o co Ci chodzi - chcesz,żeby schudła czy szkoda Ci hajsu na tą nutellę? masakra, ja też dół za facetem płacze ale jak przeczytałam te posty, to polać się ze śmiechu można;)