Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kometaaa

Poszukuje filmu. JaponiaPomocy

Polecane posty

Poszukuje filmu. Oglądałam go niestety jak byłam mała i niewiele mogę o nim napisać. Tylko tyle ze film był o kobiecie, a raczej młodej dziewczynie Chince,która bardzo dużo przeżyła, był tam watek wojenny oraz seksualny, ona potem chyba była jakąś niewolnica starszego pana, który podczas seksu robił im zdjęcia. ogólnie jej życie było okropne, Wiem że nie napisałam wiele ale może ktoś mi pomoże.To jest dosyć stary i kontrowersyjny film.

Gość Niki9
wznania geishy?

No kurcze ale ja więcej szczegółów nie pamiętam, tyle ze oglądałam go jakieś 14 lat temu , ten film był długi i przedstawiał historie całego jej życia. Było tam sporo wątków seksualnych.I pamiętam jeden malutki motywik : a mianowicie ze jak ten mężczyzna robił zdjęcia podczas stosunku to potem specjalnie zostawił je na szafce żeby inny facet je zobaczył niby przypadkiem. Nie wiem czy to coś pomoże ale ja nie mam pojęcia jak tego szukać. Sory za sprzeczność ,ale ja nie odróżniam Chinki od Japonki :)

A może pamietasz jakiej produkcji to był film? To było kino "azjatyckie", europejskie czy made in USA, bo teraz do tych 3 filmów pasuje jeszcze jedna książka