Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kropla deszczu...

Do facetow po 20stce !!!

Polecane posty

Gość Tańczący z Wiedźmami
A po co mi Doda ? :O a związki cóż bywają jak tytuł piosenki Varius Manx "Ruchome Piaski"

Gość daniel23
jeśli chodzi o wygląd? najlepiej blondynka z niebieskimi oczami, szczupla, wysportowana, ok.170-175 cm wzrostu charakter - miła, otwarta,inteligentna,oczytana, optymistka, nie materialistka, opiekuncza, szczera... ja osobiście czas kiedy ostro imprezowalem mam juz za soba, wiec powoli zaczynam sie ustatkowac dodzie stanowczo mowie nie

Gość daniel opisz jak wyglądasz..
Daniel jak wyglądasz ? :)

Gość daniel23
nie powiem, no co ty:) ale ten moj ideal - najlepiej jakby miedzy ogami mial... wiecie.... bimbałki hihi:)

Gość Mateuszek 22 years
Chciałbym znaleźć sobie dziewczynę na zawsze. Nie interesują mnie takie na jedną noc :D Tylko że ........ do ślubu to jeszcze wolałbym poczekać parę lat. A w dziewczynie szukam wielkiej miłości , szacunku do mnie ,szczerości. Materialistki nie mają szans , tapeciary też. Tak jak chyba każdy facet na żone chciałbym mieć miłą dziewczynę , skromną która zrobi mi obiad. Nie to że jestem pasożytem ale coś za coś. Mógłbym zabierać ją na wycieczki itp .... a ona powinna na przykład umiec gotować :) Imprezowiczki jakieś tez odpadają. Dobra żona i matka dla przyszłych dzieci i już :)

Gość hdhsrrrrrrr
takiego lachona jak doda do ruchania a na powaznie bede myslal po 30 stce

Gość hdhsrrrrrrr
a mnie to jebie bo wiem jacy ludzie sa wszystkich obrazaja to ja tez moge sobie na to pozwolic wiec pocalujcie mnie w dupe wy kurwy jebane.

jestem po dwudziestce :D wiec sie wypowiem .... nie ! nie nigdy nie zwiazalbym sie z kims takim jak doda :)....no chyba zeby milczala :classic_cool:....

Gość królu mnie gęgaj

Gość cxzre
tez jestem po 20-tce . ze znanych Polek to podoba mi sie trzebiatowska .. a z Herbus , doda czy inne odpadają

Gość Tańczący z Wiedźmami
TV kłamie to po pierwsze a Doda z TV na co dzień jest inna , mi się podoba średnio . Fantastycznych Blondynek naturalnych i o błękitnych oczach jest mnogość , to nie jest towar reglamentowany , ale ciężko kupić za rozsądną cenę ;)