veinee 0 Napisano Sierpień 17, 2009 Witajcie! W sobote (15 sierpnia) piescilam sie z chlopakiem. I nieźle się teraz wkręcilam...tylko sie dotykalismy. Dzis z nim rozmawialam i ustalilismy 3 rzeczy: 1. nie dotykał "go", dotykał mnie 2. nie dotykał mnie po ani przed wytryskiem, 3. ja go dotykałam, ale nie dotykalam siebie istnieje jakies prawdopodobieństwo, że mogłam jakość zajść? Wiem, ze wkladal mi palce na 2-3cm. Wiem jak zachodzi "proces" zapłodnienia. Boje się, nieźle się wkręciłam, on tez...boje się! dodam, że 1 sierpnia 2009 mialam pierwszy dzien okresu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edessa 0 Napisano Sierpień 17, 2009 "dotykał mnie" "nie dotykał mnie po ani przed wytryskiem," ZDECYDUJ SIE MOZE a ciazy na bank nie bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
veinee 0 Napisano Sierpień 17, 2009 nie dotykał "go", ale dotykał mnie (chodzi o to, że pieścił mnie, a "nim" się nie zajmował) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach