Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cccccccccccccccccccccc

chłopak mi wypomina bylego faceta

Polecane posty

w wieku 22 lat miałam faceta z ktorym myslałam ze bede na stałe potem posypało sie i juz nie jestemy razem poznałam innego połtora roku po tym fakcie i ten mi teraz wypomina tego pierwszego co robic???nie jestesm zadna puszczalska przeciez;/

Gość to po cholerę mu swój życiorys
opowiadałaś? On taki święty i nie był z nikim przed tobą? Poza tym co mu do tego co się działo zanim się poznaliście??? Niech sobie poszuka panny w klasztorze jakimś

no bo spytał chciałam byc z nim szczera zreszta nie jest głupi zauwazyłby ze nie jetesm dziewica nie jestesm zakłamana hipokrytka on miał dwie przedemna ale twierdzi ze z facetami to inaczej;/

to nie takie proste zakochałam sie;/ a on pewnie mysli o mnie jak o dziwce do tego powiedziałam ze chce tym razem zeby bylo normalnie sex kiedys moze po slubie albo po zareczynach a on na to ze mam z niego idioty nie robic;/ jakas gorsza jesesm??

Gość o tyle inaczej że nie tracą
błony... Powiedz mu, żeby spadał na drzewo z takim myśleniem. Chce dziewicy a sam dwie dziwictwa pozbawił? Wyslij go do tego klasztoru

Gość no tak - daj się wpędzić w
kompleksy idiocie jakiemuś. Jak tak się zaczyna, to z czasem będzie jeszcze gorzej. Zakochałaś się? No to sie odkochaj, bo wygląda na to, że on raczej się nie zakochał skoro takie dziwactwa wygaduje. Pan i władca. Jemu wolno - tobie nie. W co ty się pakujesz????

cały czas mowi mi ze mnie kocha i ze sie ze mna ożeni kiedys itp

Zawsze fascynowała mnie u dziewczyn ta chęć bycia poniżanym i obrażanym w imię miłości. :P Chłopak Cię nie szanuje - widać to wyraźnie, ale Ty to akceptujesz, czym dajesz mu przyzwolenie na takie traktowanie, debilko! :( I co z tego, że go kochasz? A jak on będzie Cię bił, wyzywał, gwałcił, to też od niego nie odejdziesz? Szanuj się i wymagaj szanowania od innych, inaczej będziesz tak traktowana, jak teraz. :(

Boze ja go kocham;((((( czasem jest taki dobry i czuly

Gość pszczólka __maja
poznałam rożnych facetów w zyciu naprawde wiele widziałam i niestety stwierdzam ze wszyscy faceci sa tacy chca bzykac i nie odpowiadac za to a wrecz wypominac wybzykanym dziewczynom ich brak dziewictwa co za swinstwo bez granic nieznam zadnego szczesliwego małuzenstwa faceci strasznie schamieli chca miec władze nad swoja kobieta a najlepszi sa ci porzucajacy swoje tzw.ukochane najlepiej z 3 dzieci i bez checi na płacenie alimentów Kurwa jak ja was nie cierpie jestescie wszyscy siebie warci tylko wykorzystywac!!!!

Gość Maciek 24
Właśnie, macie rację, że żal patrzeć jak dziewczyna kocha chłopaka a on ją źle traktuje. Wielokrotnie mi się nóż w kieszeni otwierał jak coś takiego widziałem. Ale z drugiej strony, bardzo często a może i częściej jest odwrotnie. Zwłaszcza w ostatnich czasach coraz częściej. Chłopak kocha, zabiega a dziewczyna ma go gdzieś, kręci nosem, beszta go. Jak mnie to denerwuje kiedy widzę takie pary....

Gość Maciek 24

Gość na pewno zostawi
tacy faceci mają na tym tle manię, wyobrażają sobie swoją dziewczynę non-stop z poprzednikiem i coraz bardziej ich to boli; nigdy nie zapominają, nawet nie próbują. zostaw go, to prawie to samo co mąż alkoholik albo narkoman, tyle że ten jest uzależniony od "czystości". to właśnie taki typ faceta porzuca dziewczynę jeśli ta zostanie zgwałcona, bo przecież stała się "brudna". oni nie potrafią inaczej, daj sobie z nim spokój, bo inaczej będzie ci to wypominał coraz częściej i w końcu albo Ty go zostawisz, albo on Ciebie. to zawsze się tak kończy. mogłaś wcześniej zrobić sobie operację odnowienia błony i kłamać, że jest dla Ciebie tym pierwszym i jedynym, ale jaki to ma sens? poza tym, teraz i tak już za późno. tacy mężczyźni z założenia postrzegają kobietę jak rzecz: używane to gorsze, jak samochód czy komputer. sami bardzo rzadko są przy tym prawiczkami.

Gość pszczólka __maja
operacje odnowienia błony?? bez jaj dla takiego buraka nie warto

Gość pszczólka __maja
zreszta chyba mało kto korzysta z takiego wariactwa:/

Gość korzystają prostytutki
które potem sprzedają swoje "dziewictwo" podstarzałym biznesmenom za spore sumki.