Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeraa

migdały

Polecane posty

Gość eeraa

od dłuższego czasu mam powiększone węzły chłonne i czuje wciaż śline w gardle,dzisiaj lekarz powiedział ze musze usunać migdały (przyznam ze cholernie sie boje) bede miec to robione prywatnie a podobno po usuwaniu lezy sie ok.3 dni w szpitalu,a jesli prywatnie to wysle mnie odrazu do domu?? znieczulenie miejscowe czy narkoze polecacie?? chociaz i tak pewnie wybiore narkoze bo ja sie naprawde boje,tylko jesli prywatnie to moge wybrać czy musi byc miejscowe?? czy to od węzłów chłonnych mogą rwać stopy?? nie moge usiedziec w miejscu musze cały czas nimi ruszac;/

Gość r-d
nie od wezlow te stopy moze od uoglonionego stanu zapalnego jakie moga powodowac przewlekle migdalki.....stopy moga bolec od zlego obuwia ,od kregoslupa,moze brak magnezu albo zlego krazenia-zylaki?

Gość jesli masz skonczone
18 lat to w panstwowce tylko miejscowe dostaniesz. Mnie tak wlasnie usuneli, przezylam :O ale jesli masz mozliwosc prywatnie, z narkoza to zdecydowanie polecam. Tak poza tym nie ma sie czego bac. Kilka dni poboli, dieta plynna, niegazowane napoje, nie gorące, nie jesc ostrych rzeczy, itp i bedzie ok ;)