Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maglusia

Słabe rzęsy

Polecane posty

Gość maglusia

Mam słabe rzęsy, kiedyś miałam ładne, gęste a teraz wystarczy, że chce coś sciągnąć z rzęś i mi wypadają po kilka, to okropne. Nie wiem co robić, macie jakiś na to sposób?? POmóżcie

Olej rycynowy- efekt powalajacy ale dopiero po ok 2 tyg. Renew Eyelash, to serum do wzrostu i zagęszczania rzęs. Drogie, ale działa.

Gość gość
Polecam serum biotebala do rzęs. Efekty naprawdę oszałamiający i to już po kilku tygodniach. Ja jestem mega zadowolona

Gość songsing
przy takich objawach warto zwrócić uwagę na dietę, by była zbilansowana + może jakiś suplement lub lek z biotyną i dobre serum do rzęs, by zadziałać bezpośrednio na nie. Fajnie się sprawdza biotebal xxl, bo wzmacnia i odżywia rzęsy, a dzięki zawartości biotyny hamuje ich wypadanie. A po dłuższym czasie będzie można zauważyć że są dłuższe i gęstsze.

Potwierdzam-olejek rycynowy daje rade. Tylko trzeba być systematycznym, ale to jak w każdym sposobie.

Gość tomka10
Przez wiele miesięcy miałam słabe rzęsy i krótkie. Nawet po mocnym wytuszowaniu efekt był mizerny. W końcu zdecydowałam się na serum Biotebal do rzęs, nie jest drogi, więc mogłam go wypróbować. I sprawdza się super - włoski są zdecydowanie dłuższe, nawet bez malowania widać różnicę.

Gość walerka99

Po miesiącu stosowania jest efekt i to naprawdę rewelacyjny a stosowałam odzywkę Molash. Rzesy rosną, jest ich więcej, sa ciemniejsze i coraz dłuższe. I to nie jest sciema bo naprawde efekt też ku mojemu zaskoczeniu jest widoczny.