Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inaina

jak to odczytac hm ?

Polecane posty

Gość inaina

Napisałam wczoraj esa do chłopaka ...... bo zobaczymy sie dopiero na weekendzie a chciałam teraz wiedziec czy wszystko ok bo i tak musze z nim pogadac taki es typu: Czy nasz zwizek jest ok? czy moze jest cos zle albo ja robie cos nie tak ??? przed eseme pusciłam głuchego odpuscił ale na esa nie dostałam odp. pewnie spal juz a teraz praca. i ciekawe czy wogóle odp. Co o tym myslicei miał prawo nie odp? a chocby by było cos nie tak ? to by nie odpisał? Bo ja jakby patraz na zwiazek jest ok ale to juz nie tak bosko jakna poczatku tylko całkiem normalnie .... mniej czułostek, mniej esów, nie raz nie odp bo juz spi, czasem zapomina o czyms... jak go prosze usun konto tu a tu to jakos brak reakcji i to przez sms bo tak jak sie pogada to zrozumie... ale w czynach dba o mnie troszczy sie.... to do licha czemu nie dostałam odpowiedzi? mogł by napisac kochanie wszystko gra chyba ze Ty masz zastrzezenia czy cos??? i nie wiem czy wogóle odpisze poczekam ;/ .... co Wy na to>?

Gość smutek w oczach
"Co o tym myslicei miał prawo nie odp?".........TY ZARTUJESZ DZIEWCZYNO? prawo?!!! prawo to on mial!!!! poza tym sama wkrecasz sobie jakies pierdy do glowy. W koncu chlopak nie wytrzyma i odejdzie a ty bedziesz beczec w poduszke jaki to on nie dobry.... wrzuc na luz i przestan pisac takie rzeczy do niego bo robisz z siebie....ehh...JAK DZIECKO!!!

Gość inaina
Nie chodzi o to .... tylko no mogłam zapytac czy jest wszystko ok w zwiazku skoro sie troche zmieniło i tyle. Chodzi oto ze odpowiedzi nie dostałam... i to mnie martwi dlaczego ? to wszystko

Gość inaina
śmietnik

Gość piszesz ze w czynach
pokazuje, ze jest OK...przeczytaj wszystko co napisalas przed chwila :o

Załatwiać takie sprawy przez sms? Strasznie to niedojrzałe :/ Ja na jego miejscu (o ile jest poważniejszy niż ty) też nie dyskutowałabym na taki temat przez esy.