malutka8686 0 Napisano Sierpień 18, 2009 Witam wszystkich. Chcę zacząć starać się o dziecko ale mam takie pytanie. Jak to w końcu jest dni płodne zaczynają się od 9 dc i trwają do 17 dc, a owulacja jest 14 dc. Prosze o pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nnnas Napisano Sierpień 18, 2009 zacznij stosować NPR wtedy będziesz wiedziala kiedy masz owulację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gońdziala Napisano Sierpień 18, 2009 ot wymyśliła sobie!....skąd ty wziełaś te obliczenia???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka8686 0 Napisano Sierpień 18, 2009 gońdziala to może powiesz jak to jest??? Ja słyszałam, że tak się odlicza :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka8686 0 Napisano Sierpień 18, 2009 5 dni przed uwolnieniem się komórki jajowej (owulacją) mówimy o czasie płodnym. Przyjmuje się również, że 3-4 dzień po owulacji jest czasem płodnym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach