Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szurabura

Moja suknia

Polecane posty

Gość szurabura

Zupełnie inna niż wymarzona, ale to w tej jak się zobaczyłam w lustrze to wiedziałam ze to ta :) Oczywiście zdjęcie nie oddaje jej uroku, bo w katalogu nawet na nią nie spojrzałam. Mam w nosie czy wam się podoba czy nie - chcę się tylko pochwalić :) http://studiowea.com/wr09/wr09_14.html Kolor oczywiście ecru a nie trupiosiny.

Gość a jestes moze z krasnika
?

Gość szurabura
Nie, w ogóle nie jestem z tych okolic, ale akurat na tej stronie jest zdjęcie sukni :)

Gość chwalic sie nie masz czym
bo jest fatalna,gora ladna ale dol do bani:P wiejski wachlarz z tiulu

Gość szurabura
Na szczęście nie jestem z tych co to poczucie własnej wartości czerpią z internetu - czytając peany na swój temat albo dokopując innym. chciałabym natomiast polecić tego typu krój osobom o nieco szerszych biodrach, bo elegancko wszystko tuszuje, podkreśla wąską talię, a na dodatek jest leciutka i wygodna.

Gość majkie
Mi się Twoja sukienka bardzo podoba. Wszystkich nie zadowolisz. Dobrze wybrałaś. Ma ta sukienka dużo uroku i zalotności. Świetna.

Gość jak dla mnie
bardzo ladna, gratuluje wyboru:))

Gość szurabura
Dziewczyny szłam nastawiona na taką z jednolitym dołem, bez tiulu, i bardziej elegancką, choć nie księżniczkę. Po prostu okazało się że zupełnie one do mnie nie pasują, i lepiej mi w takiej leciutkiej i dziewczęcej. Nawet przymierzając identyczną tylko z dołem z satyny a nie tiulu nie było już tego efektu. A początkowo nawet nie chciałam jej mierzyć bo byłam pewna że będę miała w niej tyłek jak szafa trzydrzwiowa. Jak widać nie ma sensu trzymać się sztywno tej jednej upatrzonej w necie, bo zdjęcia są często przekłamane.

Gość bfbfbfbfbfb
Nawet na tych "modelkach" wygląda na ogromną. Wielki miski, zero talii i wielki tyłek - gratuluję wyboru!

Gość autorko mylisz sie
wlasnie takie suknie sa dla osob o niewielkich biodrach zeby bylo szczuplo i ladnie tam gdzie suknia jest obcisła, w przeciwnym razie bedziesz wygladac jak wielkie babsko co to chcialo sie wbic w waska sukienke. Sory ale taka prawda!

Gość szurabura
Tylko ona nie jest wąska w biodrach, zdjęcia nie są od przodu i są nieco przekłamane. Dopasowana i wąska jest w talii i ciut poniżej a na linii bioder już się rozszerza i idzie już jedną linią ta satyna i tiul. Na tych zdjęciach faktycznie wygląda to bardziej "rybkowo" jak gdyby była wąska aż do uda ale taka nie jest. Sznurowana także jest do dołu pleców tylko a nie do tyłka. Właśnie w tym fasonie i w "ksieżniczce" najlepiej wyglądałam, ale taka szeroka suknia jest dość niewygodna. No i bez przesady, nie mówimy tu o jakichs biodrach które się w drzwiach nie mieszczą, tylko po prostu zaokrąglonych w stosunku do talii.

Gość Caresiatko
ŁADNIACHNA:)