Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HAHASIA

ile bierze DJ?

Polecane posty

Gość HAHASIA

wpisujcie kwoty plis, musze sie przygotowac do negocjacji ;) ponoć je tak jak zwykły gośc- czyli 200zł/menu + wynagrodzenie... ile???

Gość nasz wzial 900 zl
okazal się super, zabawa do bialego rana az ludzie popadali z bolu nog.

moj chcial 2000 ale zszedl do 1800 - gral do ostatniego goscia - czyli do 7 rano. caly czas mozna bylo zamawiac piosenki z dedykacja za darmo - byl rewelacyjny do tego zrobil oswietlenie sali

tylko wesele tego dj mialam po znajomosci - jest dobrym kolega mojego kolegi wiec bylam pewna, ze bedzie dobrze i robil juz wiele duzych imprez - wesela robi okazjonalnie bo z tego mniejsza kasa ceny dj sa bardzo zroznicowane - poszukaj w necie - niektorzy zycza sobie nawet 4000 - 5000, a juz najwiekszych przegieciem jest to (kolezanka mi mowila), ze u nich dj im zaproponiowal (nie wzieli go) 150 zl od osoby - czyli przy 100 gosciach 15 000 - a co ma liczba gosci do jego grania nasz dodatkowo byl wodzirejem - prowadzil konkursy, zabawial gosci itp

Gość olusia260
A nasz bierze 900:)Ale to jeszcze nie ostatecznie:)Moze ponegocjujemy:)

Nasz powiedział 1600 zł..nie wiem czy to dużo czy mało ale mam nadzieję że się sprawdzi...oprócz puszczania muzyki także będzie zabawiał gościoraz prowadził oczepiny..oglądałam płytę z wesela na którym grał i był ok.

Gość nasz wzial 900 zl
z 900 negocjować? ja po fakcie zastanawiam sie czy to nie za malo. Facet na prawdę się postarał, mnóstwo zabaw, niepowtarzalne oczepiny. ludzie potem tylko wizytówki od niego zbierali.

Gość Andrzej B
Ile by nie brał,to dj na weselu jest delikatnie mówiąc przegięciem.

Gość wiesz andrzej dla mnie
przegięciem jest fałszujący, zamulający zespół. Nade wszystko cenię sobie piosenki w oryginale i choćby nie wiem jak zespół się starał to prędzej się zesra niż dorówna wersji oryginalnej. oczywiście mówię tu o prawdziwej muzyce granej na weselach a nie disco polo które każde dziecko zaśpiewa. I nawet gdyby taki świetny zespół się trafił(jeżeli taki jest, lepszy od oryginałów to dlaczego gra na weselach a nie robi karierę w świecie?? ) to dla każdego nie starczy :P bo wesel w polsce jest mnóstwo w tym samym czasie. wybieram z czystym sumieniem dj'a :)))

Gość idelajda
moj za 10 godzin grania liczy sobie 2000 zl