Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

jak dlugo czekaliscie na zdjęcia ze slubu u fotografa?

Polecane posty

Gość

bo ja czekam juz 10 dni i nie dzwoni facet. dodam ze zadnej zaliczki nie wplacalismy.

Gość kaśkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sesje mieliśmy po 18 w sobotę.Zdjęcia były gotowe już w południe w niedziele,my odebraliśmy w poniedziałek bez pośpiechu. Ja bym na Twoim miejscu zadzwoniła i się zapytała co i jak.

Gość DarekSawa
Kaśka to jakiej jakości masz te zdjęcia. Nie wmawiaj że są śliczne bo technicznie nie jest to możliwe....... Kotko jeśli masz umowę to nie musi być zaliczki. Zaliczka jest pewnego rodzaju tylko zabezpieczeniem. W umowie powinien być określony termin oddania pracy. Jeśli nie masz umowy na piśmie to jest jeszcze umowa ustna ale jej nikt nie bierze na poważnie. Jeśli fotograf nie ma zbyt wiele zleceń i robi zdjęcia w profesjonalnych formatach to obróbka i kopiowanie zdjęć zajmuje fotografowi około dwóch tygodni.

Gość kaśkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
DarekSawa ----Nikomu niczego nie wmawiam!!!!! Nam się podobają nasze zdjecia.Rozumiem że Ty jestem TYM IDEALNYM FOTOGRAFEM :P:P:P

Gość Wśibska Baba.
Pewnie że się wam podobają........i pewnie są niesamowicie tanie hhhiii. Fotograf zgrał zdjęcia z karty i dał do kopiowania. Ależ to jest profesjonalne.....

Gość zadzwoń i zapytaj
ja miałam tak z kamerzystą mówił że za 3 tygodnie, czekam czekam minęło 4 tygodnie a okazało się że on czekał na nasz telefon bo źle numer do nas zapisał czy mu się zapodział nie pamiętam co dokładnie było ale dopiero później przyszło mu do głowy że ma numer do mojego kuzyna i z nim sie skontaktował

Gość
tzn my mielismy slub 8 sierpnia, i facet powiedzial ze jak beda gotowe zdjecia, to bedzie dzwonil, minal tydzien i sama zadzwonilam, ale powiedzieli mi ze jeszcze nie a i zebym czekala na telefon, tak pytam z ciekawosci ile wy czekaliscie, bo wydawalo mi sie ze szybciej bedzie po prostu, teraz w sobote minie 2 tygodnie.. fotograqf nie wzial zaliczki wiec to w sumie w jego interesie, bo weźmie od nas kase.choc ja tez chcialabym miec fotki ze slubu.

Gość Oj....
Kotko a czy w umowie którą spisaliście nie ma terminu dostarczenia zdjęć?

Gość kawaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Jak nie spisaliście umowy to mozesz czekac na te zdjęcia do usranej śmieci :D:D:D:D