Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość to najmniej ważne

PETTING

Polecane posty

Gość to najmniej ważne

Cześć. Mam pytanie jak to jest z tym pettingiem. Każdy post w danym topicku mówi co innego. Jedni mówią że aby żaśc w ciąże potrzeba poządnego seksu i wystrusku wewnatrz kobiety bo przecież o ciąże nie jest tak trudno inni zapewniają że wystraczy troche spermy na palcu i ciąza gotowa inni zaś co mnie najbardziej irytuje ciekawi mowią iz przez płyn ktory wydziela sie podczas podniecenia można zajsć w ciąże ! z tego co czytałam w płynie tym plemniki są nie zdolne do zapłodnienia, wytłumaczeniem mogą być pary stosujące stosunek przerywany wszytskie płyny mężczyzny zostaja w środku i jakoś kobieta nie zachodzi w ciąże. moje drogie wiec jak to jest ? nurtuje mnie jeszcze jedno miesiaczki podczas ciazy, wiele z was mówi że ich nie a o to co dziś wyczytałam : Ale możesz mieć nieznaczne krwawienie (plamienie) w okresie spodziewanej miesiączki lub kiedy jajo płodowe zagnieżdża się w macicy (między 7 a 10 dniem po zapłodnieniu). Należy również pamiętać, że kobieta może być w ciąży a krwawienia mogą występować. Zdarza się nawet, ze około 11 - 12 dnia od zapłodnienia dochodzi do drobnego krwawienia z dróg rodnych (sugerującego krwawienie miesiączkowe), które może być mylące dla określenia terminu porodu. Niektóre kobiety miewają po zapłodnieniu trzy, nawet cztery krwawienia w terminach przypadających na okres menstruacji. Proszę o wypowiedzi ;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować