Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikusiax1x

Jak normalnie życ

Polecane posty

Gość mikusiax1x

Przez dwa lata byłam z chłopakiem z który fantastycznie mi sie układało , nie mielismy żadnych problemów nigdy sie nie kłociliśmy spędzaliśmy razem kazda wolna chwile ,było jak w bajce .... Zaręczylismy sie i za kilka miesięcy po tym cos zaczeło sie psuc myslalam ze to stres przed slubem... Jednak na dwa tygodnie przed slubem powiedział mi ze to koniec... To był szok totalnie sie załamałam , pochodze z małej miejcowości w ktorej ludzie odrazu wzieli mnie na jezyki w dodadku musiałam sama wszystko odwołac...A moj byly jak sie okazało od jakiegoś czasu spotykał sie ze swoja ex.:(:(:( Po jakims czasie udalo mi sie pozbierac związałam sie z facetem ktory chyba mnie kocha... Na poczatku myslalam ze w koncu mi sie ulozy , niby czuje cos do mojego nowego chłopaka zależy mi na nim i nie chciała bym go stracic !!! Ale nie potrafie mu ufac i nie czuje tego samego co w poprzednim związku... Niewiem już sama co robić , chciała bym normalnie życ ale po tym co sie stało chyba juz nie potrafie:(

Gość X1XW
Załatw sobie 2 kolesi z wielkimi sprżetami i daj im sie posunąć na 2 baty. To ci pomoze uwierzyc ze nie masz wobec nikogo zadnych zobowiazan.

Gość igim
daj szanse chłopakowi który cie kocha , nie kazdy jest takim draniem jak twoj były..

Gość mikusia1x1
do 1x1w Daruj sobie takie teksty....

Naprawdę Ci współczuję z całego serca:( Twój chłopak postąpił jak świnia , spotykając się ze swoją byłą dziewczyną, przez ten cały czas Ciebie okłamując! przecież mógł wcześniej powiedzieć Ci , że nic do Ciebie nie czuje i mógł odejść, albo mógł powiedzieć , że nie jest pewny swoich uczuć i chce przerwy.Czegoś tu nie rozumiem, planowaliście ślub a on przed samym ślubem powiedział, że to koniec? Jak tak wogle można kogoś zwodzić i bawić się uczuciami drugiej osoby! Dobrze , że chociaż ślubu nie braliście, bo pożniej musiałabyś brać rozwód, bo mu by się nagle odwidziało i wrócił by do swojej byłej.Ja na Twoim miejscu bym z nim porozmawiała i zapytala się ile czasu spotykal się z ex, chociaż niewiem czy byłby sens bo pewnie i tak by nie powiedział prawdy.Współczuje Tobie naprawdę, ale nie martw się odchorujesz swoje,i w końcu znajdziesz kogoś kto będzie Ciebie kochal na dobre i złe.Czasami tak jest , że ludzie się rozstają, chociaż ciężko się z tym pogodzić.Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Gość mikusia1x1
Tez tego nie rozumiem , z tego co wiem spotykał sie z ną przez kilka miesiecy .... Ona tez kogoś miała , nie był pewiem czy od niego odejdzie wiec zwlekał z rozstaniem ze mną do ostatniej chwili.... Szczerze go kochałam i taką dostałam za to nagrode....

Gość izuś2351
Faceci to dranie.... dasz rade :)