Kalienne 0 Napisano Sierpień 18, 2009 Od kilku dni odczuwałam raz pieczenie a raz swędzenie w okolicach pochwy, a dziś to już z bólu nie mogę wytrzymać. Piecze niesamowicie i najgorsze jest to, że ciągle mam wrażenie jakby chciało mi sie siku. A kiedy ide do toalety, to tylko kilka kropel i pieczenie niesamowite. Co mi jest???? Miała któraś z Was podobne przypadki, bo ja pierwszy raz i nie wiem co sie dzieje:((( Są na to jakieś leki??? Oczywiście zachowuje zasady higieny, żeby nie było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kalienne 0 Napisano Sierpień 18, 2009 zajebiście pomocne jesteście kafeterianki drogie - chwd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edessa 0 Napisano Sierpień 18, 2009 ale jestes głupia az mi sie cisnienie podniosło jak to przeczytałam, i jeszcze wyzywasz ze ci nikt nie pomaga?? a niby kurwa jak? rozłoz nogi przed monitorem to ci moze ktos napisze co ci jest laska idz do ginekologa a nie na forum siedz i jeszcze wyzywaj ze ci nikt nie pomaga a co ma ktos rendgen w monitoprze czy co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kalienne 0 Napisano Sierpień 18, 2009 zamknij dziub Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edessa 0 Napisano Sierpień 18, 2009 ty zamnknij dziub i niech ci zgnije ta pizda jak nie potrafisz do lekarza isc tylko na forum oczekujesz odpwoeidzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kalienne 0 Napisano Sierpień 18, 2009 nie życz drugiemu co tobie nie byłe bura s**o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kalienne 0 Napisano Sierpień 18, 2009 poza tym - ku twojemu nieszczęściu - na innym forum mi kobiety z klasą mi pomogły - i mi przeszło. Wypier**laj. Z pozdrowieniami - Kalienne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tgdvjh Napisano Sierpień 18, 2009 trzeba się było nie bzykać z pijakami z twojej meliny. Nie złapałabyś parcha :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kalienne 0 Napisano Sierpień 18, 2009 Mam 13 lat, dziwne żebym sie bzykała z pijakami, nie sądź ludzi po sobie śmieciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edessa 0 Napisano Sierpień 18, 2009 hahaha wez spierdalaj małolato albo idz do matki i sie spytaj a najlepiej do lekarza a nie na forum siedz i wyzywaj bo gowniaro wiekszosci do piet nie dorastasz a szczekasz jak stry ujadacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ferte Napisano Sierpień 18, 2009 taaa 13 lat :O pewnie kolega z klasy cię czymś zaraził. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kalienne 0 Napisano Sierpień 18, 2009 zamknij morde szmato bo już mnie wkur**sz tym swoim pierdole**m, kto kogo wyzywa??? Ty mnie nie wyzywasz??? I sama jesteś małolatą i w dodatku bezdennie głupią, bo bierzesz wszystko co kto napisze za fakt oczywisty. I wypierda**j z mojego topiku bo takich debili jak ty nikt tu nie potrzebuje poje**bie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość glistha69 Napisano Sierpień 21, 2009 Bardzo możliwe że przeziębiłaś sobie pęcherz, jeśli boli cię jak sikasz. Jeśli piecze to najprawdopodobniej masz bakterie w moczu. Jeśli swędzi i piecze w pochwie może to być coś pochodzenia grzybiczego, mogłaś złapać to chociażby na basenie. W każdym razie musisz iść do lekarza! Pozdrawiam i życzę więcej kultury na przyszłość wszystkim przedmówcom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Sierpień 21, 2009 Do lekarza a nie na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sweette Napisano Sierpień 21, 2009 to jest zwykłe zapalenie pecherza moczowego ale bez lekarza sie nie obędzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach