Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wioolka88

rowniez nieudane farbowanie

Polecane posty

Gość wioolka88

mam problem tydzien temu bylam u fryzjera ii nie wiem co mi strzelilo do glowy zeby zrobic sobie ciemne wlosy chociaz wczesniej wlosy mialam rozjasniane 3 razy na blond. Teraz mam gorzka czekolade. strasznie mi sie nie podoba i zle sie czuje czy ktos mi powie kiedy bede mogla rozjasnic je znowu skoro tydzien temu je farbowalam farba?;(

Może to taki pierwszy szok i wcale nie jest tak źle, tylko potrzebujesz czasu? Przyznam, że odfarbowanie je trochę zniszczy, nawilżaj, nakładaj odżywki puki co:)

Gość wiolka88
moze tez i masz racje ale nie chce takich wlosow nie pasuja do mnie chociaz siedzac u fryzjera myslalam inaczej;/ tylko kiedy bede mogla je juz rozjasnic? w ciagu praktycznie tygodnia mialam myte je 3 razy wiec farba powoli mi schodzi i sa brzydkie przeswity od rozjasniacza;/

Gość ja sie troche znam
na razie nie mysl o rozajsnianiu ich,myj wlosy ,az farbie zacznie sie zmywac, najparwdopod\bniej zmyje sie baaaaardzo duzo , kolor MOZe byc nieciekawy czsami,ale po jakims czasie mysle,ze wyjdzie jakis jasny braz/miodowy blond -molziwe ze bedzie ci sie ten kolor podobac. mowi sie ze najszybciej powinno sie farbowac wlosy po 2 tyg. ale ja mysle ze w twojej sytuacji powinnas czekac miesiac... bierz pod uwage fakt ze jak je rozajsnisz a baza pewnie ejst ciemniejsza niz zawsze byla to mozesz uzysaks inny kolor (moze pomranczowy czy zolty) i to ci sie jeszcze bardziej nie ebdzie podobac.... szampon pzreciwlupieozwy pomaga przy zmywaniu farby wiec mzoesz go stosowac.

Gość wiolka88
aha czyli mam czekac miesiac a w tym czasie moze bede miala rude wlosy super:| no ale dzieki:)

No właśnie właśnie, myj cały czas głowę, no i co Ci mogę poradzić ja bym stosowała na twoim miejscu narazie szamponetki tylko wiesz co tydzien lu co dwa tyg. co raz to jaśniejszą ale tak tylko po woli na przykład od JOANNA Multi Soft Color Szampon Koloryzujący Nr 25 Kasztanowy Brąz potem PALETTE Szampon Koloryzujący Nr 221 Brąz potem PALETTE Szampon Koloryzujący Nr 308 Słoneczne Refleksy - Orzechowy Blond potem PALETTE Szampon Koloryzujący Nr 321 Słoneczne Refleksy - Średni Blond a potem za jakieś około pół roku idź do fryziera bo inaczej poniszczysz włoski rozjaśniaczem. http://www.superkoszyk.pl/search.php?text=szampon%20koloryzuj%C4%85cy&lang=pol&counter=0

Gość wiolka88
o matko za pol roku to ja chyba zwariuje z tymi wlosami;d ale dzieki zobaczymy co to wyjdzie z tymi moimi wlosami:)

Gość a jaaaaaa
mam naturalnie brązowe włosy, które rozjaśniłam na ciemny blond, a któregoś dnia zachciało mi się powrotu do ciemnego koloru. efekt był opłakany, więc na drugi dzień poszłam do fryzjera na dekoloryzcje i znów mam ciemny blond:) włosy są takie, jakie były przed wizytą u fryzjera, nie zniszczyły się

Gość wiolka88
czyli radzisz mi isc spowrotem do fryzjera? i je rozjasnic?