Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lost 24mmmm

jakiego partnera byscie wybraly ?? dwie opcje

Polecane posty

Gość lost 24mmmm

pierwszy - jest 16 lat starszy ( wyglada na max 33 lata) ma swoj biznes i mnostwo pieniedzy i nadal inwestuje - biznemen, nie ma super ciala ani nie jest gruby, ale nie ma mowy o zapuszczonym brzuchu, jest atrakcyjny - brazowe oczy i geste czarne wlosy,jest twojego wzrostu (ty masz okolo 178cm), uwielbia spedzac z Toba czas, zabiera Cie na drogie wycieczki - zostajecie w 5cio gwiazdkowym hotelu, wszedzie wozicie sie taksowkami lub wypozyczacie jakis samochod na miejsu, mieszkacie w pieknym domu na obzezach miasta z ogrodem i mila okolica, sex jest ok, on bardzo Cie pozada, Ty nie az tak bardzo.. w garazu stoi ferrari, dwa porsche, audi tt i jesli znudzi Ci sie Twoj samochod Twoj ukochany kupi Ci nowy, romantyczne kolacje w drogich restauracjach i zakupy sa na pozadku dziennym, nie do kocna sie rozumiecie ale lubicie spedzac czas razem, chodzicie razem do kina i na spacery do parku, jezdzicie razem na rowerach po lesie i gracie w tenisa , drugi - ma okolo 37 lat i wyglada na przynajmniej 43.. ma lysine i nie dba o siebie(wizyta u dentysty wskazana, sucha skora na twarzy, zapuszczone paznokcie i stopy..) ma wysortowane cialo i uwielbia sex, sex z nim jest polaczeniem namietnosci, ognia, magii i szalenstwa - jedna wielka bomba, caly czas chce Ci sprawiac przyjemnosc i dawac Ci kolejne niesamowite orgazmy. jest wysoki i szczuply (192cm) macie mnostwo wspolnych tematow, mozecie rozmawiac godzinami lub milczec razem i czuc sie z tym komfortowo. nie stac was na drogie wycieczki czy nawet samochod. on jest kucharzem z 20 letnim doswiadczeniem, tworzy niesamowite dania i potrawy, pracuje w restauracji gdzie jest doceniany i kocha swoja prace, ma pasje do gotowania, gotuje dla Ciebie wymysle jedzenie i zdobywa Twoje serce poprzez zoladek.. czekam na wasze opinie i komenatrze...

Gość lost24mmmmmmmm
sluchac serca czy rozsadku???????????

Gość a oczy mam nadal zielone
jakbym była osobą, która sobie tak kalkuluje to żadnego bym nie wybrała :)

Gość a oczy mam nadal zielone
zwaracam uwagę, że miłość nie jest stopniowalna i nie można kogoś kochać "trochę". albo się kocha albo się nie kocha :) a Autorka nie wydaje się kochać, skoro rozkłada faceta na czynniki pierwsze. Kochać to Ty chyba kochasz jego pieniądze i drogie wycieczki :) Pozdr!!

persymona - lepiej głową niż cipką, przez niektóre egzaltowane kafepanienki zwaną "sercem" :O Typ drugi, o ile zadba o paznokcie :O Oczywiście wyboru dokonuje zakładając, że byłabym ok 35 letnią kobietą, bo póki co obaj panowie są zwyczajnie za starzy.

wnioskujac po opisie pierwszy facet nie kreci cie tak do konca, ale z kolei ten drugi, wlasnie sobie wyobrazilam te zapuszczone paznokcie i braki w uzebieniu :O Poszukalabym pana nr3

Gość ja ja ja
Zycie to nie bajka nie możemy mieć wszystkiego musisz pomyśleć co dla Ciebie ważniejsze :-)

Gość szczery*
Glupia pizda. Bo tak cie tylko mozna nazwac. Pusta latawico pierdolona.

Gość przeciezzz
przeciez to tylko taka bajka autorki, w realnym swiecie jest samotna z przegranym zyciem i wymysla fantazje co by bylo gdyby

Lost 24, ty wiesz kogo powinnaś wybrać. Po czym stwierdzam? Po tym jaki ładunek emocjonalny niesie w sobie opis jednego i drugiego faceta.

Gość szczery*
jesli nawet to i tak jest kretynka do kwadratu. W pierwszym przypadku leci na kase a w drugim na wyglad a pyta sie idiotka czy sluchac serca czy rozsadku. Pusta idiotka.

Gość miska zupy
ja bym nie chciała ani jednego ani drugiego patrząc na te opisy :o poza tym są zdecydowanie za starzy :o Tobie radzę poszukać takiego którego pokochasz bo wtedy nie będziesz się musiała zastanawiać ;)

Gość szczery*
Przeciez to jakas wyrachowana suka. Nikogo w zyciu nie pokochala i nie pokocha.

Gość lost24mmmm
nie sa za starzy! nie chce chlopaczka w moim wieku ktory bedzie mnie zdradzal i latal za panienkami, chodzil na piwo z kumplami po wykladach, nie chce biednego studencika, ktory bedzie prosil mame o 20zl na pizze w podrzednej kafejce

Gość szczery2
jestes pusta szmata

Gość szczery*
No to sie wszystko zgadza.

Gość hmmmms
dlaczego nazywacie ja szmata??? dziewczyna jest szczera przynajmniej jestescie zazdrosni ze wy nie macie takich problemow !

Gość szczery*
Ja tez jestem szczery i tylk oceniam to co czytam. Precz z takimi babami.

Gość aaniaa86
tak jestem zazdrosna, ze nie mam problemow z kurewskim charakterem. zalosne

Gość poweimciajkbedziee
lost24 to ja ci powiem jak wybierzesz pana numer 1 to moge sie zalozyc o ściećie reki ze pobawi sie toba i zostawi ,faceci z kasa nie szanuja kobiet a takie jak ty to pewnie ma na pęczki -ale lepiej ludz sie ze jestes ta jedyna z ktora zostanie do konca zycia stary facet bogaty czemu jest sam?? czyzby rozwodnik bo zona go zostawila za zdrade?;) z jednej strony dobrze ze sa takie nawine jak ty;) ze daja sie wykorzystac za troche kasy i mozna je zostawic kiedy sie chce facet numer 2 calkowity nie wypaal szukasz ojca czy chlopaka ,rozumiem ja tez lubie starszych facetow dojrzalszych ;) ale na moje powinnas poszukac trzeciego chodz wiem ze wybierzesz numer 1:D i zostaneisz na lodzie

Gość kgshhjhf
" szczery* jesli nawet to i tak jest kretynka do kwadratu. W pierwszym przypadku leci na kase a w drugim na wyglad a pyta sie idiotka czy sluchac serca czy rozsadku. Pusta idiotka." zgadza się

Gość szczery*
aaniaa86 otoz to :)

Gość do hmmms
a ja w zeszlym tygodniu zgwalcilem dwie dziewczyny ale wina jest mi odpuszczona poniewaz szczeze sie przyznalem :D nie wierze w twoja inteligencje ale mam nadzieje, ze zrozumiesz ironie

Gość szczery*
kgshhjhf dzieki za poparcie, ale az zal dupe sciska jak cos takiego sie czyta.

Gość idź na kasę
bo i tak wszyscy faceci są tacy sami :P