Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lost 24mmmm

jakiego partnera byscie wybraly ?? dwie opcje

Polecane posty

Gość do idz na kase
jezeli nie jestes wartosciowa to nie znajdziesz wartoscowego faceta i nadal bedziesz tworzyc mity o "wszystkich" facetach

Gość żadnego z nich laluniu
poszukaj 3-go

Gość autorka tego topiku 24
a teraz dodakowa informacja - z tym pierwszym jestem w zwiaku od 5ciu lat, mieszkamy razem od 5ciu lat drugiego poznalam 2 miesiace temu i zdradzilam z nim pierwszego ok? ten pierwszy nadal chce ze mna byc i powiedzial ze mi wybaczy zdrade i zrozumie jesli bede chciala wrocic

Gość znalazlabym trzeciego 333
ale wieadomze ze nie ma tak latwo :/

Gość chcialabymdddddddd
chcialabym miec taki wybor :( ale moj chlopak pracuje w mcdonaldzie :(

Gość fhftgjytt
nie pierd** :D każda z nas chce mieć bogatego męża . bo w sumie gdy się nie ma kasy to same kłótnie same problemy nie można sobie na nic pozwolić a z takim gościem???:D

Gość kiedys musialam wybrac
pomiedzy spokojnym ustabilizowanym z kasa ale nieco nudnym facetem a wiecznym romantykiem na widok ktorego miekly mi kolana, niestety bez kasy, wybralam drugiego i po pol roku mialam go serdecznie dosc, dzis jestem sama :D

Gość to ja sie z wami kłóce
tak na trzezwo myslac to nr 1, nie chce zeby ktos mi gotowal, dokarmial, kusil zarciem, bo mo 2 latach dzwigie z domu by mnie wynosili:o :classic_cool::O

Gość ja bym na twoim
miejscu wybrała 1 mężczyzne

Gość lost24mmmmmmmmmmm
dzieki dziewczyny po dowch miesiacach bycia z tym drugim zauwazam rzeczy ktore mnie draznia i widze teraz ze nikt z nas na penwo nie jest idealny ;) a tym pierwszym bylam 5 lat i nauczylismy sie byc razem teraz ciesze sie ze mialam szanse byc z kims innym by docenic to mialam z pierszwym..

Gość upp pp up
jak ten drugi moze byc kucharzem i miec zapuszczone paznokcie? z kuchni go szef wygonilby gdyby faktycznie mial je zapuszczone.

dla mnie kasa, zwiedzanie swiata czy cokolilwek innego nie było by fajne gdyby miedzy mna a partnerem wialo nuda badź dystansem... wolalabym pasje i namietnosc... wzajemne patzrenie sobie w oczy ze zrozumieniem... co z tego, ze on cie chce skoro ty do konca nie jestes do niego przekonana?? Zauwazcie.. że sa ludzie do któryh po prostu nas ciagnie i już.

Gość lost24mmmmmmmmmmm
gosiak--> bylam z tym drugim przez 5 lat, wiec mamy duzo wspanalych wspomnien, mowie tylko ze nie ma juz fajerwerek.. ale czy mozna sie ich spodziewac po 5ciu latach? znamy sie bardzo dobrze i wiemy o sobie prawie wszystko. bylismy dobrymi partnerami ja chyba sama szukalam dziury w calym albo chcialam sprawdzic jak to by bylo gdybym byla z kims innym po 5ciu letnik zwiazku.. ten drugi - kucharz JEST szefem w kuchni, ma jakis tam problem ze skora i stad te "zapuszczone" pzanokcie, zaczyna mnie juz irytowac, jeste zaborczy i zazdrosny, jest typem samotnika, jesli juz kogos sobie znajdzie to ta osoba jest jego swiatem i nie chce nic i nikogo innego jak ta osobe, ja potrzebuje miesjca/czaus dla siebie, on tego nie rozumie odbiera to jako atak i brak zaintereoswania z tym pierwszym bylo zupelnie inaczej dawalismy sobie czas, ja wychodzilam z kolezankami na impreze,on byl z kumplami, ja chcialam isc na aerobic to on sobie gral w krykiet albo golfa.. itd ehh

Gość Leutscher
Zdecydowanie pierwszy partner.

Gość chcialabym miec taki problem