ciekawa xyz 0 Napisano Sierpień 18, 2009 Hej mam takie pytanie, lekarz przepisal mi pigulki novynette, choc wczesniej bralam inne i tam bylo lepsze oznakowanie dni, a teraz nie wiem jak je zaczac brac, bo skoro bierze sie pierwsza w pierwszy dzien okresu a np dostane okres w czwartek to co mam brac pierwsza tabvletke z poniedzialku? czy ta z czwartku??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciekawa xyz 0 Napisano Sierpień 18, 2009 pomozcie, bo nie wiem co robic, a zostal mi jeszcze tydzien. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Sierpień 18, 2009 wszystkie pigułki w opakowaniu są identyczne, maja taki sam skład... dni tygodnia są podane tylko po to by latwiej bylo sie rozeznać czy o żadnej sie nie zapomniało, równie dobrze możesz je brać losowo, to nie ma żadnego znaczenia jak okres dostaniesz w czwartek to zacznij brac od pigułki czwartkowej, nie wiem co to za problem, potem kazdego dnia jak bedziesz brac opakowanie by łyknąć tabletke to bedziesz widziec, ze poprzednia na pewno została wzięta i tym sposobem sie nie pomylisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciekawa xyz 0 Napisano Sierpień 18, 2009 a dzieki bardzo, a bralas te tabletki, dobe sa??? jak skutki uboczne? wiem ze u kjazdej inaczej dzialaja... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Sierpień 18, 2009 tych nie brałam ale bralam Mercilon, ktory ma identyczny skład (czyli jest jakby zamiennikiem/odpowiednikiem Novynette) i czułam sie bardzo dobrze po nich, wszystko bylo ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciekawa xyz 0 Napisano Sierpień 18, 2009 ok dzieki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mini111 Napisano Sierpień 18, 2009 hej, bralam te tabletki ponad 2 lata i musze przyznac ze nie narzekalam, wszelkie bole brzucha ustapily, okres byl regularnie, problemy z cera takze znikly takze wszystko na plus. No ale wiadomo na kazdego moga miec inny wplyw. osobiscie w kazdym razie polecam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciekawa xyz 0 Napisano Sierpień 18, 2009 a mam jeszcze jedno pytanie, zobaczcie, jezeli np okres dostane ok godziny 21 a nie zauwaze tego , to czyli co, nastepny dzien nie bedzie liczony jako pierwszy dzien i moge wziasc tabletke drugiego dnia? ale czy to bedzie tak samo skuteczne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach