Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malwina_Malina

CO ROBIC GDY... POMOCY

Polecane posty

Gość Malwina_Malina

Witam wszytkich mam krepujacy problem, od 3 dni pilam wódke, dzisiaj mam pierwszy dzien przerwy, strasznie mnie SRA az dupa mnie boli od podcierania szorstkim papierem:( myslałam ze to od picia wodki, ale dzisiaj juz nie pije! a z tyłka leci mi woda! Co robic juz mam przeciety rów od tego papieru! nie mam jak sie podcierac, ale to nie wszystko moje Kochanie che mnie zwalic w dupe! boje sie ze zostanie jeden wielki kleks na poscieli :( buuuu i mnie zostawi bo dobrze zaworu nie umiem utrzymać.

Gość Malwina_Malina
ale moj kochany nie bedzie mnie walił jak bede miała na dupie papmersa:(

Gość taaaaaaaaaa
tak, pampersa z dziurą na kutonga. I to jest słuszna koncepcja

Gość Malwina_Malina
JA CAŁKIEM POWAZNIE A WY ! SOBIE JAJA ROBICIE:(

Gość Malwina_Malina
JAK ? JAK MOJA DUPA JEST JUZ PRZETARTA OD PAPIERU :( BOLIII NAWET PIERDZIEC NIE MOGE:( DOBRZE ZE WODA Z TYŁKA MI LECI BO JAKBYM MIALA POSADZIC KLOCA TO UMARŁA BYM Z BOLU:)

Gość tybetanczyk
Nie moze cie zmusic przeciez do stosunku, nie chcesz (nie mozesz) i juz musi poczekac, ew. wsadz noz w d...pe i potnij dokladniej jak juz cale nogi i podloga bedzie z krwi zawolaj go, jeszcze otrzyj dlonmi pupe z krwi rozsmaruj ja po twarzy, ustach i powiedz wez mnie kochanie! afrodyzjak zadziala na stowe, pozdrawiam:)

Gość Malwina_Malina
Ty pustaku! ja tu na powaznie a ty mi mowisz o rozcieciu dupu wewnatrz? człowieku masz zryty beret! wiesz co mam niespodzianke! Chodz nasram ci na twarz!:D:D:D JUPI :)

Gość tybetanczyk
Proponuje ci kupic przenosna toalete podpinana pod 4 literki, z wymiennymi wkladami. Kolega tak mial i uwierz mi ten koszmar sie nie skonczy. A chlopakowi mozesz polizac jak juz musisz...

Gość Malwina_Malina
DZIEKI ZA PORADY MOZE COS WYMYSLE O ILE MOJ KOCHANY TO ZROZUMIE :)

Gość tybetanczyk
Mowiac calkiem powaznie, nie moze cie do czegokolwiek zmuszac... nie mozesz i juz, zle sie czujesz jak tego nie rozumie to nie dobrze. Stosunek ma byc chwila piekna uniesienia, a nie przymusem - pozdrawiam i wracaj do zdrowia:)