olcia215 0 Napisano Sierpień 25, 2009 Sprawdzałam w internecie, mozna je nawet kupić za 320 zł. Teraz pozostaje mi tylko czekać. Jak uważasz kiedy mogłabym zrobić pierwszy tes ciążowy - może trochę wcześniej niz termin miesiączki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cienka 0 Napisano Sierpień 25, 2009 myśle,że kilka dni prze miesiączka będzie już chyba miarodajne. A wiesz tak sobie przypomniałam, że kiedyś na jakiejś ulotce informacyjnej na temat antykoncepcji czytałam, że tabletki powodują brak przyrostu tej grubej gąbczastej tkanki w którą zagnieżdża się komórka, więc zapłodniona komórka nie ma się gdzie rozwijać. Z drugiej strony mają powodować by komórki nie dojrzewały. Prawie wychodzi,że jedno wyklucza drugie a w sumie to ma sens bo przecież nie ma normalnego okresu jak się bierze tabletki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olcia215 0 Napisano Sierpień 25, 2009 Mam nadzieję, że tak jest. Przez pierwsze dni po prosu chodziłam po scianach. Byłam wściekła. A tak przy okazji to dziekuje, że ze mną piszesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cienka 0 Napisano Sierpień 26, 2009 Nie ma problemu kochana, jeśli coś wiem i moje rady mogą ci pomóc lub podnieść na duchu to cała przyjemność po mojej stronie. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cienka 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 Olcia Kochanie jak się sprawy mają, bo martwię się nie odzywasz się ostatnio. Jak nie chcesz pisać tu to napisz mi na maila. Czekam i pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olcia215 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 Dawno nie pisałam, bo umarła mojego męża babcia i nie miałam czasu posiedzieć przed komputerem - przep[raszam. Robiłam dzisiaj rano test - wynik negatywny. Okres powinnam dostać w niedzielę, ale juz nie wytrzymałam i zrobiłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cienka 0 Napisano Wrzesień 3, 2009 Spoko nie ma sprawy rozumiem. Bardzo się cieszę, że wszystko ok, a mąż w ogóle wiedział o całej sytuacji z tabletkami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tosika Napisano Wrzesień 3, 2009 Olcia, troche Ci panie powkręcały. Mimo zmiany na słabsze hormony, każda tabletka zabezpiecza juz od pierwszej dawki. Plus stare hormony chronily sie dodatkowo przez 7 dni. Nie ma takiej możliwości żebyś zaszła w ciążę ;) Nie zastanawiałaś sie nad krążkiem NuvaRing? Bardzo chwale sobie :), uzywam juz 1,5 roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cienka 0 Napisano Wrzesień 3, 2009 Tosika>ale ja tym pisałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olcia215 0 Napisano Wrzesień 4, 2009 Tak, mąż wiedział, powiedziałam mu. Wczoraj wziełam ostatnia tabletkę, jak dostanę okres to juz bede naprawde spokojna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cienka 0 Napisano Wrzesień 5, 2009 ok to czekam na na wiadomość i trzymam kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olcia215 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 Yes, yes, yes. Dzisiaj dostałam okres. Teraz to moge odetchnąć. Zobacz jak to jest, jedni marzą żeby go nie dostać a jedni żeby dostać i nie zawsze jest tak jakby sie chciało. Mi sie tym razem udało :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cienka 0 Napisano Wrzesień 8, 2009 To superrrrr bardzo się cieszę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach