Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzanna mdlosci

jak długo trwały mdłości u was?????

Polecane posty

Gość zuzanna mdlosci

u mnie juz 13/ 14 tydzień i wymioty ustały ale mdłosci nie, nadal jestem bardzo osłabiona kiedy to sie skonczy?????????????????

witam:) u mnie 17 tydzien mdlosci minely z 2 tygodnie temu a teraz weszla bezsennosc i krwotoki z nosa :( a oslabienie jest stale tym bardziej ze morfologia kiepska :/

Zuzanna robilas wyniki u mnie hgb spadlo z 13,4 na 11 przez 3 tygodnie :/ nie moglam sie z lozka wygrzebac rano teraz biore zelazo...

ja miałam rzygankowe napady całe 5 miechów... urodziłam zdrową córcię!!! nie martwcie się!!!

zuzanna jestesmy na tym samym etapie ciazy. wczoraj mi sie skonczyl 13 tydzien, wymioty mi sie jeszcze zdarzaja raz na 3-4 dni ale mdlosci 24 na dobe i tez sie zastanawiam kiedy to minie...

Gość hmm mialam do
3miesiaca teraz jestem w 5 i mam je tylko wieczorem nie zawsze ale 90% wieczorków mnie "męczy" ale już z mniejszą siłą:) pozdrawiam

Gość zuzanna mdlosciii
problem taki ze jak siedze i nie nie ruszam sie zbyt to jeszcze jakos jest ale jak sie zaczynam ruszac to słabo mi i bierze mnie na wymioty chcialabym wrocic do pracy ale nie daje rady za słaba jestem

Gość muszę pracować
a od kiedy zaczęły się wam mdłości? bo ja chce i muszę udawać u pracodawcy że ni ejestem w ciąży, jeśli zajdę, zeby przedłuzył mi umowę. A nie wiem czy to dam radę ukryć :-(

Gość muszę pracować
mój boże, przy tasmie w ciąży :-O podziwiam cię

Gość puppinka
ja jestem w ciazy 8 tydzien i nie mam wogole wymiotow. na poczatku tylko zle reagowalam na niektore zapachy, natomiast nie zygalam ani razu. ogolnie czuje sie dobrze choc czasem bierze mnie sennosc.

Gość napiszcie
dziewczyny napiszcie jak długo jeszcze ......kiedy to sie zakonczy ja juz 7 tygodni jestem przez te dolegliwosci na l4!!!!!!!!!!

Pracowalam w Angli w fabryce jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy ..po 12 h nocki i dniowki przez 10 tygodni dobrze ze mialam dosc zgrany sklad zawsze jak w glowie sie zakrecilo ktos mnie zmienil...

Gość u mnie mnie mnie
Wymiotowałam jeszcze w 17 tygodniu. Pomyślałam, że to może przez żelazo i od tygodnia nie biore witamin. Za każdym razem po tabletce miałam mdłości, a później spotkanie z toaletą. Od tygodnia nie biore tabletek i czuje się świetnie.

Gość mamuśka a
u mnie po 17 tyg mdlosci przeszły same, wcześniej gin proponowala mi czopki ale nie chcialam. wymiotowalam mniej wiecej do tego samego czasu. po wymiotach i mdlosciach meczyla mnie zgaga a pod koniec ciazy bezsennosc, zaparcia i okropne zmeczenie

Gość odezwijcie sie
napiszcie jak długo??????????????