Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kurusiowa

Bardzo prosze o pomoc

Polecane posty

Czesc Wszystkim ma problem wielki byłam wczoraj u ginekologa nie jestem w ciazy powiedzial zapisal mi lutenyl mialam bole jajnika prawego dzisiaj juz lepiej sie czuje wymiotowalam raz ale jak biore Lutenyl mam oslabienie jakies powiedzial ginekolog ze to zakazenie GRZYBICA powiedzcie w jakim terminie se dostanie miesiaczke jak sie zazyla Lutenylu?wie ktos?jeszcze bylam miesiac w Norwegii 40stopni jedzenia dobrego nie bylo zle sie odrzywialam prosze o jakies podpowiedzi dziekuje

Nie wiem co robic zazywam tych tabletek dzisiaj druga wzielam powiedzcie mi jesli ktos wie mniej wiecej za ile sie pojawia miesiaczka?

Gość puppinka
Nie potrafie ci odpowiedziec. u mnie bol jajnika okazal sie byc objawem ciazowym. nie pojawil sie od razu tylko chyba kolo miesiac pozniej od poczecia. testy ktore wykryly ciaze tez robilam dluugo po. moze zweryfikuj jeszcze raz czy nie jest to ciaza.

Gość przecinek i kropka
byłoby znacznie łatwiej, gdybyś używała znaków przestankowych. niby mała rzecz, a bez nich Twoja opowieść jest mało zrozumiała.

Ale ja bylam u ginekologa wczoraj robil mi usg i badał nie wykryl ciazy przepisal mi Lutenyl i powiedzial ze mam grzyba a moglam dostac na wyjezdzie bo nie bylo czysto wszedzie ale chce dowiedziec sie do ilu dni brania tabletek lutenyl wystapi miesiaczka???