Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fifiol

jaka powinna byc sperma?

Polecane posty

Gość fifiol

hej. jaka powinna byc prawidolowa konsystencja spermy? gestawa, rzadka czy jaka? dokladnie chodzi mi o to ze moj chlopak ma rzadka i nie iwem czy to dobrze. kiedy ma wytrysk do wewnatrz ja pozniej potrafie miec cale majtki mokre jak jakbym zalala je woda. czy to normalne ze sperma jest tak rzadka jak woda?

Gość jeśli jest rózowa to tak

Gość fifiol
jak to rozowa?

Gość fifiol
bardzo smieszne. nikt nie odpowie powaznie na moje pytanie?

Gość no normalnie różowa
sperma jest w konsystencji jak woda, natomiast zielona (może turkusowa) jest bardziej podobna do plasteliny,

Gość nari
tez sie zastanawiam,poniewaz moj partner(byly) mial rzadka,alewala mi majty i nogi.obecny partner ma zupelnie inna gesta, nic sie nie wylewa . zastanawiam sie czy to ma jakies znaczenie na jej jakosc.Moze ktos z odrobina oleju w glowie potrafil by wyjasnic to . Z gory dziekuj,a glupie komenty mozna sobie darowac

Gość gvfkutgdtclydcly
gdzies kiedys czytalam że konsystencja spermy to sprawa częstości uprawiania seksu (pewnie nie zawsze). Jeżeli jest wodnista to albo czesto sie seksi albo wali grusze po kątach

Gość nari
to chyba nie ma nic w spolnego z tym ze jest bardziej plynna , mamy sexik bardzo czesto i mimo to jest gesta :)